Det här är verkligen den bästa hårserien jag testat! Mitt hår kräver verkligen den bästa vården då jag varit lite smått elak med blekningar och extensions de senaste åren. Jag behöver ett schampo/balsam/hårinpackning som återfuktar extensionsen, och mitt eget hår såklart, eftersom de inte kan återfukta sig själva naturligt. I denna serier så är huvudingrediensen i alla produkter marockansk Arganolja som jämnar ut hårets fibrer och ger håret näring, volym och glans. Jag har använt det ett par gånger och ser faktiskt skillnad på håret redan, det är ser friskare ut och inte lika matt som det lätt kan bli om man 1. har färgat håret mycket eller blekt det, 2. har färgat håret rött/oranget/koppar. Jag älskar min hårfärg men det är mycket jobb med den då färgen dessvärre går ut snabbt.

Något jag haft problem med iom alla blekningar är torr hårbotten, inte mjäll, men att den blir lite torr och kliar vilket jag tycker att dessa produkter motverkar VÄLDIGT bra! Det återfuktar både hår och hårbotten vilket är toppen.

Alla Exitprodukter är 100% parabenfria och är inte testade på djur.

skonhetsblogg-exit-argan-oil-pro-hairmaskskonhetsblogg-argan-oil-proshampo-proconditioner

 

 

*Pressutskick

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Schampo: O&M Original Detox Shampoo Balsam: Exit Arganoil PROconditioner Inpackning: LCC The Cure Färginpackning: Maria Nila Colour Refresher Leave-in: Marc Anthony 3 day […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 × fem =