ÄNTLIGEN har jag hittat ett sätt att INTE få mascara under ögonen, det här är ett stort ögonblick i mitt liv (haha!). Jag har verkligen provat allt. De flesta mascaror, ögondroppar för torra ögon, specialfransförstärkning för torra fransar, återfuktande krämer för ögonen/under ögonen, primers, vattenfasta mascaror, varit nog med att inte ha produkter med parfym runt ögonen, lusläst varenda innehållsförteckning, rubbet. Jag var inne på Kicks och frågade om de kunde komma på något jag inte tänkt på och då kom de att tänka på denna Double Fix Mascara från Clarins, så jag tänkte ‘varför inte?’ och provade den. Den fungerar!

Jag har lite torra ögon som lätt blir irriterade och är det kallt så rinner dem och svider, har du samma problem så skulle jag prova denna om jag var du. Jag har torkat bort mascara 1 gång under ögonen idag och anledningen till det var att jag fick vanlig mascara på underfransarna och inte tog detta på dem. Nu kan jag ha min favoritmascara utan att se ut som att jag inte fått sova på 100 år eller är allmänt ovetande om att mitt smink sitter på helt fel ställe. Denna har jag testkört ett tag för att se så att den verkligen fungerar och det gör den, håller tummarna på att den aldrig går ur lager.

Själva konsistensen är som en genomskinlig gel som används precis som en vanlig mascara, borsta på fransarna efter att du applicerat din mascara och sen är du good to go. Kan även användas till brynen såg jag.

Pris: 249kr

 

skonhetsblogg-clarins-double-fix-mascara

skonhetsblogg-clarins

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

sjutton − åtta =