Det blir väldigt mycket hårvård och hårprodukter nu de senaste dagarna men jag har varit mitt uppe i en hårfärgningskur så det kan nog vara därför. Mitt hår har varit i alla möjliga färger och oftast så vill jag vara blond när jag är rödhårig och tvärtom, det är mina 2 safecard när det kommer till hårfärger och även dem jag trivs bäst i. Dock så önskar jag att jag passade som brunett eller i svart hår (har testat en gång, tro mig, det var inte vackert) eftersom det ser väldigt fräscht och naturligt ut. Men vad jag än färgar så går jag alltid tillbaka till rött-isch hår. Jag har svårt att beskriva färgen eftersom jag inte vill ha helt rött och inte helt oranget/koppar, det ska vara en bra balans eller 50/50 för att jag ska trivas.

Nu har jag dock hittat världens bästa färg, det är samma märke som min frisör använder och eftersom jag helst färgar hemma själv för att slippa slösa dyrbar tid så är detta kanon, samma fräschhet, glans och täckande känsla och även högkvalitativ färg som sitter länge utan att tvättas ut. Den är även snällare mot håret vilket är något jag behöver. Färgen jag färgade denna gång är 6,7 (blond koppar).

I varje förpackning så finns det en tub med färg och även två burkar med blandningsvätska. Hälften av färgen ska i varje flaska och det som är ett plus med detta är att om du kan använda hur många eller hur några flaskor du vill. Vill du bara färga utväxten så använder du bara en flaska och ska du ha hela håret så kör du båda. Till mitt hår använde jag dock tre flaskor och har en kvar som jag tänkte ta och bättra på utväxten med.

Pris: 198kr/paket (1 färgtub+2flaskor)

skonhetsblogg-schwartzkopf-igora-vibrance-kit

skonhetsblogg-igora-virbrance-kit

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

nitton − arton =