lyko sminkblogg skonhetsblogg ofra

Ni vet ju hur jag och listor är, helt obsessed i dem så därför tänkte jag att vi kör en somrig topp 3 med budgetvänliga sommarpaletter från Lyko idag! Det finns inget bättre än en härligt färgsprakande ögonskuggspalett eller strålande metallisk highlighter eller hur? Jag har faktiskt inte testat någon av Makeup Revolutions ögonskuggor tidigare, enbart deras pressade lösglitter. Var i ärlighetens namn skeptisk gentemot kvalitén med tanke på priset, men alltså WOW! Tänkte dela med mig av 2 paletter som jag tycker passar extremt bra nu i sommar både till resan, grillhänget och den sena poolfesten. Vill även passa på att dela Wet N Wilds fantastiska highlighter palett som även den kommer att få följa med mig på semestern. Fick inte till swatch-bilderna, så en är lånad, ni ser bildkällorna under de bilder jag inte tagit själv 🙂

Tidigare inlägg i samarbetet med Lyko hittar du här, här och här.

Makeup Revolution X Soph Extra Spice

Den första paletten är ett samarbete mellan Revolution och Youtubern Soph Does Nails och själva paletten kallas för Extra spice. Hur underbart somrig känns den inte? Jag älskar färgtemat och placeringen av färgerna, den gör mig sjukt inspirerad! Tänk er en fantastiskt varm smokey eye eller bara använda färgen Vitamin C över heeeela locket?! Jag gillar verkligen den monokroma looken nu till sommaren! Även färgen Aurora skulle göra sig riktigt bra ensam tillsammans med ett par snygga fransar.

Förpackningsmässigt så är det en stabil förpackning gjord i plast, vilket gör mig riktigt glad. Jag gillar plast mer än kartong/papper. Insidan ger oss inte bara 18 vackra ögonskuggor utan också en fantastiskt stor och fin spegel. Det gör paletten till min resefavorit (om man måste välja) av dessa 2 paletter. Den innehåller 11 matta ögonskuggor i väldigt varierade färger och även 6 metalliska skuggor. När jag räknar skuggorna så inser jag att det är ganska lite med 6 skuggor i glitterform egentligen, men det är absolut inget som märks. Färgvalet av dem gör att man inte saknar något faktiskt. Skuggorna är magiska att jobba med och är både lätta att blanda och bygga upp. De ger en aning kick-back men det är inget ovanligt.

Skulle verkligen säga att denna palett är prisvärd som tusan och jag har redan förberett mig på att ta med den på semestern nu i sommar!

Pris: Extra Spice Palette175kr

sminkblogg skonhetsblogg lyko makeup revolution

soph x extra spice

Bildkälla bild 2: https://twitter.com/makeuprvltn/status/1004325816363311109

Makeup Revolution Shook Eyeshadow Palette

Palett nummer 2 är kanske inte lika resvänlig storleksmässigt men helt klart en riktig keeper när du ska skapa en dramatisk kvällslook! Med sina fläskiga 36 skuggor så kan ni kanske förstå att den är lite åt det större hållet hahaha. De har delat upp det så att de större skuggorna på övre raden (6 stycken) är till att agera transition shades. De är därför allihopa helt matta, förutom färgen Chic ser jag nu på närmare håll. Resterande 30 skuggor varierar i finisharna och är både matta, skimriga och metalliska. Jag uppskattar verkligen variationen färgmässigt. Om jag verkligen bryter ner hela paletten så finns det verkligen färger för alla årstider. Jag är en sån som gärna har mer jordnära färger på hösten, korall och turkos på sommaren osv. Denna ger oss allt vi kan tänka oss utan att gå allt för crazy egentligen.

Jag tycker att paletten ger superbra pigment oavsett om man jobbar med en blöt bas eller en ‘satt bas’. Skuggorna är lätta att blanda och de är verkligen hur fina som helst. Jag älskar färgerna Feature, Aquatic, Adored, Valentine och Repost, det är helt klart mina favoriter. Det enda jag egentligen saknar i den här paletten är en matt mörkare brun eller svart, men det finns i så många andra paletter jag har hemma att det egentligen inte spelar någon större roll.

Pris: Shook Palette299kr

lyko sminkblogg skonhetsblogg makeup revolution

Wet n Wild MegaGlo Highlighting Palette

Wet N Wild har skapat en sååå magisk highlighter-palett och jag vill nästan gråta när jag ser den, den är fantastisk! 4 magiska färger med metallisk finish som smälter in i huden SÅ fint. SJälva formulan är samma som deras tidigare highlighters, riktigt lätta på huden men även lätta att blanda ut. Denna palett består som sagt av 4 olika nyanser varav White Lily är en ljus vitbaseradhighlighter med varmt guldskimmer. Botanic Dream är en aningen mörkare färg med rosa bas och vit pärlemo topp. Blossom Glow har jag för mig har funnits tidigare, men jag är inte 100 säker. Det är en vackert persikofärgad färg som är åt det ljusare hållet. Sist men inte minst så har vi färgen Golden Flower Crown vilket är en varm bronzbaserad highlighter med guldigt skimmer.

Det här är helt klart en given resekamrat känner jag spontant! Jag har egentligen inte så mycket mer att tillägga, man säger ju att en bild säger mer än 1000 ord, så spana in bilden nedan!

Pris: MegaGlo Highlighting Palette169kr

skonhetsblogg lyko wet n wild sminkblogg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

5 × 5 =