Alltså har jag sagt att jag älskar våren?! Trots att det inte är vår just för tillfället så kommer det så OTROLIGT mycket nya och roliga skönhetsnyheter till våren. Det är som att de alltid satsar liiiite extra på våren och som den ombytliga skönhets-junkie:n jag är så är jag alltid lika glad att säga hej då till de mörka och murriga färgerna och välkomna pasteller, klara färger och glossiga finishar in i mitt liv. Dessa 5 skönhetsnyheter kommer att lanseras nu under februari och mars (majoriteten av dem har redan hunnit ut i butik) och jag skulle starkt rekommendera att du spanar in dem pronto.

Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer under min PR-policy

skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg-filorga-eyelash-brow-serum

Filorga har och kommer att släppa 2 produkter som jag är riktigt förtjust i. Just denna ni ser nedan heter Time-Flash och den finns redan ute i butik och vad detta är är en hej dundrande primer att ha under din makeup. Det är en utjämnande primer som fyller i porerna utan att kännas det minsta siliconig eller obehaglig på huden. Jag gillar den väldigt mycket och har tack gode gud inte fått några tilltäppta porer eller finnar av den. Det är ett problem jag dessvärre har med utjämnande primers, men inte denna som sagt. Den gör så att makeupen glider på riktigt bra men den jobbar även på hållbarheten. Jag upplever mig inte bli blank av den utan den håller oljan i schack.

Det som är bra att veta är att detta inte enbart är en primer, den jobbar även som en hudvårdsprodukt och har anti-age egenskaper (dock inte så pass starka att du som är under 25 inte kan ha den). Men just det tycker jag är amazing, speciellt för oss som snart passerar 30 och behöver ha något som aktivt jobbar för att motverkar åldrande i huden.

Pris: Time Flash Primer 30 ml460kr

skonhetsblogg-filorga-Time-Flash-primer

Den andra Filorga-produkten är ett AMAZING fransserum som dessvärre inte kommit till butik än, men den som väntar på något gott alltså! Jag fick denna på en Filorga-kurs och alltså WOW! Började använda den samma kväll, 6 februari, och är nu alltså 2,5 veckor in OCH JAG SER REDAN SKILLNAD! Mina korta tråkiga fransar har vuxit något så ut av helvete rent ut sagt! Jag kommer att lägga upp före och efterbilder när jag är klar. Detta serum ska användas 2 gånger om dagen, morgon och kväll och är ett 2-stegs serum. Du börjar med själva serum-biten och sen går du över till mascaraborsten som ger fungerar som en primer på morgonen för din mascara. Man ser direkt mer längd och volym av det. En förpackning räcker i ca 3 månader och man ska se skillnad från 3-5 veckors användande.

Priset kommer jag inte ihåg exakt men kring 400kr. Denna kommer in i butik nu i mars.

skonhetsblogg-filorga-eyeserum

Nästa nya produkt är en kompis till Loreals nya mascara Lash Paradise i form av en primer. Denna primer används innan mascaran för att förlänga fransarna och helt enkelt bygga på volymen och tjockleken. Denna kompletterar mascaran och ger fransarna fukt och vård och gör även att allt sitter bättre under dagen. Denna finns redan i butik och för tillfället såg jag att Kicks har 30% rabatt på den.

Pris: Paradise Extatic Primer Mascara White97,30kr (ord.pris 139kr)

skonhetsblogg-loreal-lash-paradise

Ni vet ju att jag har en förkärlek för märket BUXOM och de har nu äntligen kommit med läppennor! De är riktigt massiva och innehåller mycket produkt, men är ändå lätt och precisa att måla med. Pennan är dubbelsidig med en läppensel på ena sidan som du kan använda för att blanda ut läppennan eller lägga på läppstift/gloss över pennan med. Älskar att den har en riktigt bra pensel faktiskt, det gör det hela så mycket smidigare!

Vill du läsa på lite mer om märket så hittar du mina tidigare inlägg här, här och här.

Pris: Plumpline Lip Liner – Stealth225kr

skonhetsblogg-sminktips-buxom-plumpliner-lip-liner-stealth

Sist men inte minst i denna skara skönhetsnyheter så kommer Clarins med matta läppstift. Deras formula finns i 3 finishar; matt, krämigt och glossigt. Jag tycker väl egentligen att de är lite sena till partyt men formulan är så pass bra att det inte gör speciellt mycket. Den är högtäckande, semi-matt men inte uttorkande överhuvudtaget.

Pris: Joli Rouge Velvet Lipstick – Jolie Rouge260kr

sminkblogg-skonhetsblogg-buxom-lipliner

skonhetsblogg-clarins-matte-lipstick-buxom-lipliner-sminkblogg

*Inlägget innehåller pressprover

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

två × fem =