Det har varit lite tyst här nu men det beror på att jag varit i Köpenhamn och gottat mig senaste veckan! Kom hem sent igår kväll och därför blev den här tävlingen lite försenad. Tänkte i alla fall att jag skulle köra igång med en tävling när det ändå är advent och allt och jag har döpt denna till något så okomplicerat som adventstävling 1! haha Så jäkla roligt! Det första jag kommer att tävla ut går till 2 olika vinnare och det är faktiskt en produkt som jag redan tävlat ut: nämligen Kicks Confidence-palett! Den här gången kan man även vinna ett av deras Limited Edition Liquid Lipstick i färgen 01 Lady Like och även 1 av deras S.H.A.R.E nagellack (kommer inte ihåg vad färgen heter i skrivande stund) men det är en amazing roséfärgat glitter lack! Vill du se paletten med live-swatches så kan du kika in min Haul-video som du hittar här, vill du läsa en recension om paletten och läppstiftet så kan du hitta den här. De 2 förstnämnda produkterna är Limited Edition och kommer som jag tidigare nämnt, inte finnas kvar efter jul. Har du inte bott under en sten den senaste tiden så har du säkert koll på att denna palett också tar slut så ofantligt snabbt!

Tävlingsreglerna hittar ni längst ner, under den supersnabba recensionen!

skonhetsblogg-sminkblogg-kicks-beauty-confidence-christmas-2017

skonhetsblogg-swatches-confidence-palette-kicks

Paletten är iallafall mer än vad jag kunde drömma om, det är så himla kul när man blir positivt överraskad. Den innehåller 10 grymma färger som verkligen är helt rätt nu till hösten och vintern, men även kommer att vara lika fina till våren och sommaren. Samtliga 4 matta är krämiga som smör och känns verkligen högkvalitativa. Det finns 2 metalliska skuggor i paletten som får den här ‘blöta’ finishen och det är färgerna Believer och Dreamer. Dreamer är min solklara favorit då den har en lite mer kall taupe-rosa underton, vilket jag är all about  för tillfället. De resterande 4 färgerna skulle jag även kalla metalliska, de är inte skimmriga utan som en mer subtil metallisk skugga. De blir också sådär metalliskt blöta men det är en annan formula än de två tidigare nämnda.

Pris: Kicks Beauty Confidence Eyeshadow Palette, Limited Edition199kr (!)

skonhetsblogg-kicks-liquid-lipstick-christmas

Tycker verkligen om den ljusaste färgen som heter 01 Lady Like och är den här klassiska ljusa mer mauverosa när  den torkar. Det är den ultimata vardagsfärgen och funkar asbra till en ögonsminkning med paletten ovan. Som jag sagt om Kicks liquid lipsticks så är det den typen som torkar matt och när de går bort, så går de bort på ett snygg faid:at sätt, vilket jag gillar.

Pris: Kicks Beauty Liquid Lipstick Limited Edition – 129kr 01 Lady Like

Det är ingen komplicerad historia men det är enbart på INSTAGRAM som det går att tävla i min adventstävling så spana in min instagram (om du surfar via datorn, surfplattan eller mobilen så kan du klicka här.).

Adventstävling 1
1. Tävlingen startar tisdagen 5 december och avslutas lördagen 9 december kl 00,00 (alltså natten till söndag).
2. Följ min Instagram (josephinessmink.se) samt min Youtube (beauty by Josephine Adamsson)
3. Tagga 3 kompisar som skulle älska paletten!
4. Svara på frågan: Vilken färg är er favoritfärg i Confidence-paletten?

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

4 × tre =