sminkblogg-skonhetsblogg-sminktips-tavling

Hej hörrni! För dig som jobbar i butik så förstår du nog hur stressigt det är nu i juletider, för dig som inte gör det så kan jag verkligen säga att julstress får ett namn. Men, jag har tänkt att dra igång min andra Adventstävling och den gick upp i videon som jag live:ade igår. Som vanligt så är det på Instagram du kan tävla och för dig som vill vara med kan du klicka här för att komma till min Instagram.

Jag har gjort ett litet julkit med produkter som är några av mina favoriter för tillfället (sen skickar jag med en av Lumenes sminkborttagning och Smashbox Photo Finish Primer Water, så att ni också kan testa den!)

Tävlingen hittar ni längst ner under min snabb-recension av produkterna ni vinner!

skonhetsblogg-smashbox-tavling

Jag tänker såhär: när det är jul så kommer verkligen den där klassiska looken aldrig att vara fel! Röda läppar, en fint vingad eyeliner, stora kolsvarta fransar och en fin contour för att få lite liv i ansiktet. När det kommer till eyeliner så är det riktigt svårt om man inte gör det dagligen, men med den här eyelinern så kommer det inte att vara det minsta problemet att få till en snygg vinge. Benefits They’re real Push Up Liner (läs mer om denna eyeliner här) är en gelé liner som man bara vrider upp i botten. Den har en perfekt form och det jag brukar göra med den är bara att vrida upp en aning och sen lägga den vid ögonkanten och dra rakt ner. Tippen drar ut vingen av sig själv och voila! En perfa vinge med 0 % ansträngning. Skulle man ha problem med att dra ut den över själva fransraden så är det bara att skruva upp den och använda en separat pensel, inga problem.

Pris: Benefit Cosmetics They’re Real! Push-up liner 270kr

För att göra den här juletiden så där magiskt julig och härlig så behöver man ett rött läppstift (obligatoriskt)! Personligen så är jag ett stort fan av Isadoras läppstift, såväl de matta som de glossigare, men det  som jag skickar med idag är ett av de matta. Det här är en perfekt julröd i mina ögon och av den varmare röda tonen, men inte så att det blir oranget. Det har en sjuk pigmentering och glider på läppen helt amazingly!

Pris: Isadora Perfect Matt Lipstick 03 Red Carpet 129kr

Är det stora fransar med massor av volym du vill ha, look no further, Monsiour Big är mascaran för dig! Den ger fransarna sjuklig volym utan att klumpa och ska sitta i 24 timmar! Det är ingen vattenfast formula, utan enbart en hållbarare mascara.

Pris: Lancome Monsieur Big Mascara275kr

skonhetsblogg-sminkblogg-smashbox-contourkit-tavling

Och det sista, men ack så viktiga, är ju att kunna forma ansiktet som en drottning! Jag kan uppleva att ansiktsformerna försvinner lite när man har ett färgladare läppstift, så det är hellt lugnt att ta i lite extra vid de tillfällena. I Smashbox Contourkit så får man med både lättlästa instruktioner för hur du använder contour men också en fenomenal börste att applicera pudrena med. Du får en kallare contourfärg, en bronzer och en matt highlighter. I paletten finns även en bra spegel vilket gör denna palett väldigt resvänlig.

Pris: Smashbox Step By Step Contourkit395kr

TÄVLINGSREGLER i denna adventstävling:

I denna adventstävling kommer det att bli 1 vinnare! Tävlingen påbörjas den 12/12 och avslutas den 17/12 kl 00.00 (söndag) och vinnaren koras den 18/12 (måndag) på min Instagram!

Vinster:
Smashbox Contourkit
Lancome Monsiour Big Mascara (svart)
Benefit They’re real Push Up Liner (svart)
Isadora Matt Lipstick – 03 Red Carpet
+ 2 samplesize av Lumene Waterproof Eyemakeup Remover och Smashbox Photo Finish Primer Water

1. Följ min Instagram josephinessmink.se och min Youtube (Beauty By Josephine)
2. Tagga 2 vänner som skulle också skulle älska dessa produkter!
3. Dela tävlingen på DIN Instagram och tagga mig i bildtexten!
4. Svara på frågan: Vad är din favorit-sminkprodukt?

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 + 10 =