Ursäkta dålig uppdatering! Håller på att städa, rensa, slänga och organisera om mitt smink till min nya lilla sminkhörna. Har tidigare haft allt inträngt på ett par hyllor och lådor på vår ena toalett men nu har jag köpt lite förvaring och lyckats möblera om för att få plats med ett sminkbord, spegel, belysning mm.

Har nu i alla fall hunit testa min Anastasia Beverly Hills Cream Contour Palette i färgen Light ett par gånger och känner att det är dags att slänga upp en liten recension här. Jag är inte imponerad, tyvärr. Den är fruktansvärt överskattad med tanke på det höga priset och inte speciellt användarvänlig om du nu inte är makeupartist eller har ett stort sminkintresse och verkligen måste ha den.

Det är egentligen inget fel på den, den har bra pigmentering och är helt okej lättapplicerad med fina ljusa highlightfärger och den känns väldigt proffsig. Det jag jämför med är Smashbox Contourkit (pennorna) som för tillfället är mina favoriter och de är både billigare och väldigt mycket bättre. Anastasia Beverly Hills Cream Contour Palette är väldigt torr i konsistensen i jämförelse. Personligen så ser jag ingen heller ingen vits med ett kit med 6 färger då enbart 1 eller 2 används, det är slöseri med dyr produkt som enbart kommer att torka, kastas i papperskorgen och gå till spillo.

När det kommer till färgerna så är de två ljusaste färgerna väldigt fina (en med gulunderton och en med rosaunderton) men de mörkare färgerna upplever jag är lite för varma för contour, den mittersta är ändå helt okej kallt gråbrun, men nästan för mörk för att vara i en palett som heter Light.

Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt varför jag känner mig så anti mot just Anastasia Beverly Hills Cream Contour Palette då jag älskar puderkitet och trodde att det här skulle vara grädden på moset. Det kan ligga i att risken för att resultatet blir fläckigt och kakigt är större, vilket pudret förhindrar. Men som sagt, köp den, testa den och återkom med vad du själv tycker! 🙂

Pris: 695kr, finns bla. på Kicks

skonhetsblogg-anastasia-beverlyhills-contour-cream-kit

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

12 − nio =