Jag ’leker’ inte så mycket med smink längre, jag har varken haft tiden eller lusten faktiskt. Jag köper och får mycket produkter och använder dem i min dagliga rutin, men jag har inte kännt så mycket inspiration senaste månaderna. Men nu jäklar! Jag fick Anastasia Lip Palette av min sambo för någon månad sedan (eftersom jag har köpstopp liksom..) och har lagt den i en låda och tog nu fram den och kände, fan vad kul! Det är första gången ever som jag testar svart läppstift (om man inte räknar den där halloween:en för 20 år sedan då jag var en häxa med svarta läppar haha). Så ja, jag lät för en gång skulle kreativiteten flöda och det blev inget megautflippat, men det kändes roligt och det är det som räknas 🙂

Paletten är förövrigt sjukt bra faktiskt! Det är ett stort utbud med färger och tanken med paletten är att du ska kunna skräddarsy färger lite som du vill. Den nedre raden, deras så kallade Primary-färger, används tillsammans med de övriga för att ge en mörkar, ljusare, kallare eller varmare nyans. Finishen på samtliga färger är matt och de är behagligt matta, inte superuttorkande som deras Liquid Lipsticks men ändå matta. Jag som alltid önskar mig lite mer än det jag får hade hoppats på en liten sketen ruta med ett gloss för att göra variationen på paletten så stor som möjligt men det är inget jag ger den tummen ner för. Sjukt bra palett för makeup artister att ta med ut då den innehåller mycket och inte är för stor.

Produkter använda, ögon:
Anastasia Modern Renaissens Palette
Viva La Diva Crystal Eyeliner – 23 Diamond
Clinique Pretty Easy Eyeliner – Blac
Kiss Lösfransar – Lily
Sensai – Separation & Lengthening Mascara

Anastasia BH Browpowder duo – Dark Brown
Anastasia BH tinted brow mascara – Espresso

Produkter använda, bas:
Lumene Moisturizing Primer
Clarins Everlasting – 105
Lumene Illuminating Highligter – (blandade i några droppar i foundationen)
Sensai Translucent Loose Powder
Urban Decay Weightless Concealer – Fait Neutral
Kategori Von D – Shade and light palette
Marc Jacobs Bronzer – Tantric
L’Oréal Blush Palette – Den varma paletten
Anastasia Bh – Glow kit Gleam
Urban Decay Chill Makeup Settingspray

Produkter använda, läppar:
Anastasia Lip palette – Primary 2

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

16 − sexton =