Anastasia Modern Renaissence. Alltså jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar denna palett alltså! Jag har köpt mycket smink i mina dagar, men den här paletten är något jag är riktigt riktigt nöjd över. Har sett att många liknande paletter har kommit nu på senaste, men den här har forever a place in my heart. Det här är en såndär väldigt lätt sminkning, men den tar verkligen fram blå ögon helt sjukt fint, och det är ofta det jag vill framhäva med skuggor. Oh, skrev en lite ‘How-to-guide’ för att framhäva olika ögonfärger för ett tag sedan, länkar den HÄR så att du kan läsa den om du är sugen 🙂

Anastasia Modern Renaissence är dock allt som oftast slutsåld på Kicks och jag tror att de är de enda som säljer den, men jag kan ha fel. Gå in och lägg till din mailadress på produkten så får du ett mail när den är tillbaka i lager, det är sjukt smidigt. Priset ligger på 545kr.

skonhetsblogg-sminkblogg-modern-renaissence 

Jag är sjukt dålig på att göra foto-tutorials, det är svårt att fota, lättare att filma. Men den här looken kan du klara utan en tutorial, så lätt är den.

  1. Ta färgen Tempera och sätt din concelaer, primer etc över hela ögonlocket.
  2. Använd färgen Burnt Orange och lägg den i hela globlinjen, tona ut kanterna med en fluffig pensel.
  3. Jag tog först färgen Realgar och tonade in i Burnt Orange för att få upp definitionen och sedan en liten liten mängde av Love Letter ovanpå, men det är bara att blanda dessa på samma pensel för att göra det hela lite snabbare. Lägg även dessa i yttre ögonvrån.
  4. Ta färgen Primavera alt. Vermeer och lägg den på resterande delen av locket samt i inre ögonvrån och under brynbenet.
  5. Nedre ögonfransraden: Lägg Cyprus Umber så nära fransraden som möjligt.
  6. Tona ut med Burnt Orange Samt Love Letter.
  7. Lägg på mascara och sedan en krämfärgad penna i vattenlinjen. Lägg en brunpenna om du vill få looken mer party, party!

 

skonhetsblogg-anastasia-modern-renaissens

anastasia-modern-renaissence-makeup-artist

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

arton − 8 =