Jag har hunnit med att lägga upp flertalet videor som jag av någon anledning glömt att lägga upp här. Men här kommer en av dem. Jag har ju haft med Anastasia Prism Palett i ett av mina Haul för läääänge sedan, i november har jag för mig, och tror ni inte att jag skäms lite av att jag ALDRIG har använt den… Jag har  nu tagit tag i saken och skapat en look med den, min plan var att kunna använda så många av färgerna som möjligt i samma sminkning, och jag lyckades jäkligt bra. 10 av 14 skuggor användes och jag ger mig själv ett MVG. Vill ni se en recension och tutorial så har ni den längst ned i inlägget 🙂

skonhetsblogg-sminkblogg-anastsia-prism-palette

Paletten har samma struktur och layout som de tidigare paletter de kommit ut med. 14 färger; 8 matta, 1 duochrome och 5 härliga metalliska skuggor. Förpackningen är härligt sammetssvart och lika osmidig som de tidigare, den blir så extremt smutsig väldigt snabbt. Paletten kommer med en helt okej spegel och en amazing borste, jag älskar dessa dubbelsidiga penslar från Anastsia, har sparat varenda en och använder dem flitigt.

skonhetsblogg-swatches-prism

Pigmenteringen är sjukligt bra, det är rika färger som ALLA är lätta att blanda både för sig själva och med varandra. Jag har verkligen varit nervös inför denna palett med tanke på Subculture (läs min recension här) men jag är riktigt imponerad. Har även sett flertalet recensioner via Youtube på denna som inte varit jättepositiva, men jag har verkligen inget alls att klaga på. De matta färgerna ger lite fall out, men det är inget mer än en vanlig krämig ögonskugga. Problemet jag har med Subculture är att de är så extremt rika på pigment så att det nästan blir en liten blobb av färg där man sätter penseln mot locket, sen hänger sig färgen kvar där när man börjar blanda. Inga sådana problem har Prism överhuvudtaget. De metalliska färgerna glider på som en dröm (använder dock MAC Fix+) och de är så sjuuuukt reflekterande, täckande och pigmenterade. Det enda lilla negativa jag har att säga om paletten är att den är lite svår. Det är så många vackra färgstarka färger att man kan bli lite överväldigad första gången man ska jobba med den, det blir nästan svårt att hitta på något. Men tar man ett steg tillbaka och vågar testa och leka med den så kommer det inte att vara några som helst problem.

skonhetsblogg-sminkblogg-swatches-prism

Slutligen, jag älskar Anastasia PRISM Palett och rekommenderar den verkligen varmt. Ni har 20% rabatt på den på Kicks för tillfället.

 

▷PRODUKTER NÄMNDA:
Bryn:
Anastsia Brow Wiz – Taupe

Ögon:
Anastsia BH Prism Palett (20% rabatt atm.)
Isadora Perfect Contour Eye Pencil – 76 Black Brown (20% rabatt atm.)
Isadora Grand Volume Lash Curler – 60 Deep Black

Borstar/Svampar:
KICKS Beauty Blending Sponge Mini
Real Techniques Crease Brush
KICKS Beauty Eyeliner Smudger
KICKS Beauty Precision Eyeshadow Brush

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

tre × två =