Prism paletten var verkligen inte lika hypad som varken Modern Ren… (vet aldrig hur den stavas) eller Subculture. Och det kanske var medvetet med tanke på hur dåligt bemötande Subculture fick, vad vet jag. Jag har faktiskt en recension uppe på båda tidigare nämnda paletter och du kan läsa om Modern Renaissence här och om Subculture här. För att totalt spoila det hela för er så gillar jag båda! Den förstnämnda lite mer än den andra, men ingen av dem är på något sätt dåliga. Därför var det spännande att äntligen få köpa Prism. Den är fylld av vackra metalliska färger som verkligen lockade in mig!

Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer under min PR-policy

skonhetsblogg-anastsia-prism-palette

Förpackningsmässigt så ser den exakt likadan ut som de två tidigare paletterna. Den har ett svart sammetsfodral med guldtryck och är allmänt sleek och lätthanterlig. Inuti får man med en dubbelsidig borste som jag faktiskt gillar väldigt mycket. En helt okej stor spegel finns som vanligt också med. Det enda jag har att klaga på, som med de andra två, är att sammeten snabbt blir smutsig men den är otroligt fin när man precis packar upp den, så jag går på det haha

skonhetsblogg-sminkblogg-anastsia-prism-palette

I Prism så får du 14 stycken färger á 0,7 gram var, standard för Anastasia. Jag gillar verkligen färgerna i denna paletten, till och med den neon gula! haha Ber verkligen om ursäkt för de halvkassa swatch-bilderna, men jag hade problem med att fota idag. Övre raden är riktigt riktigt fin. Älskar färgerna Lucid, Eden, Sphinx och Osiris. De andra färgerna är också fina, men de tidigare nämnda är mina favoriter. Det jag förvånades över med denna palett är att alla färger verkligen blir som de ser ut i paletten, om ni förstår vad jag menar. Med Subculture kunde jag känna att färgerna blev så mycket mörkare än vad jag ville ha dem, men inte i detta fallet. Första gången jag såg färgerna blev jag nästan överväldigad, hur ska jag använda dem?! Men om man sedan kollar mer som att färgerna är upplagda som kvartetter (alltså som 4 skuggor) så gör det förvirringen mindre. Då kan man verkligen se ett mönster och en större användning för tex. den neon gula.

På övre raden har vi färgerna:
Lucid: Duo chrome vit-guld med svagt rosa reflexer (jag ser inte det rosa alls dock)
Eden: Ultra-matt korall
Unity: Ultra-matt nude ockra (vilket jag inte vet vad det är, men jag skulle säga svagt nude-gul-grön)
Sphinx: Metallisk varm brons
Osiris: Metallisk marinblå med violetta och röda reflexer
Sphere: Ultra-matt neon gul
Obsidian: Ultra-matte svart

skonhetsblogg-swatches-prism

skonhetsblogg-sminkblogg-swatches-prism

Nej men på riktigt, hur jäkla amazing är inte färgerna Dimension, Pyramid, Throne och Eternal!? Älskar ju dock även de matta färgerna Parallel, Saturn och Lure. Nej man alltså, hela den nedre raden är VERKLIGEN helt i min smak. Älskar dem alla och de är riktigt jäkla pigmenterade! Till skillnad från Subculture så är det knappt något fall out och skuggorna är väldigt väldigt krämiga snarare än pudriga. Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Jag älskar den här paletten också! Det finns inget att klaga på. Eller jo, färgerna Sphere och Obsidian är lite mesig, men det kan jag leva med. Så ja, det är sjuka pigment i samtliga skuggor (förutom de 2 jag nämnde), det är ingen fall out att prata om och färgmässigt så är paletten en ren och skär dröm. Perfekt att önska sig i julklapp eller att ge bort till någon som verkligen älskar smink.

På nedre raden hittar du färgerna:
Dimension: Duo chrome silver-grå med rosa och lavender reflexer
Parallel: Ultra-matt tryffel
Pyramid: Metallisk gul-guld med gröna reflexer
Throne: Metallisk blå grön med svart bas och multireflexer
Saturn: Ultra-matt terrakotta
Eternal: Metallisk violet koppar
Lure: Ultra-matt askig gammelrosa

Pris: Anastsia Prism Palette – 545kr (fram tom 19/11 är det dock 20% rabatt på paletten!)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

18 + 7 =