ÄNTLIGEN har Anastasia SOFT GLAM & Amrezy Highlighter kommit till Sverige! Ni anar inte som jag väntat. La vantarna på dessa skönheter i veckan och spelade in videon direkt, nu har man ju gått och fyllt år här mitt i allt så videon och recensionen blev en aning försenad. De finns som sagt att få tag på så det är väl egentligen ingen fara på taket. Jag var lite ointresserad av paletten i början och var faktiskt mest ute efter higlightern, men efter att ha testat dem båda så måste jag bara säga WOW, AMAZING! Jag ångrar inte en sekund att jag köpte paletten också. Swatches och tutorial finns i videoklippet längre ner! <3

Förpackningsmässigt så är det samma visa som varje gång vid det här laget. Sammetsfodral som ni alla vet att jag inte är ett stort fan av. Älskar färgen. Spegeln är bra och penseln är ännu bättre. Älskar verkligen penseln, vilket jag inte kan understryka nog mycket, spara den. Det är verkligen bra storlek på paletten ur reseperspektivet, den går lätt ner i sminkväskan.

Anastasia-SOFT-GLAM-&-Amrezy-Highlighter

Det är 14 skuggor i paletten. 9 i den ultra matta finishen, 2 metalliska och 3 duochrome. Jag har såklart inte hunnit testa alla färger på locket än men än så länge är jag imponerad. Det är exakt samm formula och finish som i Modern Renaissance. De blandar som en dröm och är verkligen klara i färgen, inte lika grötiga som Subculture. Jag testar i videon nedan att lägga 5 färger lager på lager och en spoiler alert är att det går hur bra som helst. De tonar ut lätt och håller kvar samma klarhet i färgen. Det är fortfarande fall out, liksom Modern Ren. men inte alls lika mycket som i Subculture. Det jag gör när det är mycket pigment och mycket fall out är att inte gröpa in borsten i skuggorna, jag tar försiktigt på övre lagret och det är inga som helst problem, det blir mycket pigment på borsten ändå.

Paletten är annars perfekt för dig som verkligen vill ha en bra vardagspalett men också en du kan slänga ner i resväskan och ta med dig för att ha den ultimata resepaletten. Den har verkligen allt. En matt ljus att sätta primer med, en matt svart att mörka upp allt med. Neutrala bruna till globlinjen men också till yttre ögonvrån. Du får fina glittriga färger men också riktiga party-metalliska. Det ska sägas att de metalliska ger ganska mycket fall out, så ska du använda dem börja med ögonen och lägg foundation sist, alternativt pudra under ögat.

amrezy-higholighter-swatches

Highlightern säger sig själv, den är amazing! Billig, vacker färg som inte är för mörk för min otroligt bleka hud och mycket produkt för pengarna. Det är en spännande textur och har absolut inget fall out what so ever. Jag älskar den och är SÅ GLAD över att jag fick tag på den. Det är en limited edition färg så frågan är om den kommer tillbaka, jag tror att Kicks kanske försöker ta in den igen om man har tur så att man kan bunkra…

anastasia-amrezy-highlighter

▷PRODUKTER NÄMNDA:
Bas:
Lancome Visionnaire Creme Day
Doll Face Soothe Eyeserum
Smashbox Studio Skin Shaping Foundation – 0.5 Porcelain
Estee Lauder Double Wear – 1N1 Ivory Nude
Smashbox Bronze Lights – Deep Matte Bronze
MAC Rouge – Melba (matt)
MAC Fix+
Anastasia BH x Amrezy Highlighter

Bryn:
Anastsia Brow Wiz – Taupe
Isadora Brow Gelé – Light Brown

Ögon:
Anastasia BH – Soft Glam
MAC Extended Play Gigablack Lash

Läppar:
Kicks Liquid Lipstick – 09 Perfect Nude
NYX Butter Gloss – Angel Food Cake

Borstar/Svampar:
Beauty Blender
MAC 140 Synthetic Full Fan Brush (contour)
Real Techniques Powder Brush
Kicks Highlighting Brush
Sigma Duofiber Blush Brush
NYX Blending Pro Brush
Kicks Eye Shadow Brush
Kicks Smokey Eye Brush
Real Techniques Crease Brush
KICKS Beauty Eyeliner Smudger
MAC 242 Shader Brush

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

17 − 7 =