skonhetsblogg-sminkblogg-ariana-grande-viva-glam-lipstick

Ariana Grande Viva Glam, alltså jag älskar det här läppstiftet, jag skulle vilja ha på mig det varje dag hela tiden! Just mörka färger har aldrig varit min grej och därav så har jag bara spanat på detta MAC läppstift och tänkt att det aldrig kommer hända att jag köper det, men med lite pushande av en säljare på MAC så köpte jag det tillslut. Det övertalande argumenten var ‘du är så blek, det kommer se magiskt ut’ (haha) och ja, för en gång skull så är jag glad att jag köpte ett nästintill svart/lila läppstift. Som sagt, det här är en svår färg för många men det fina med MACs Viva Glam-läppstift är att de görs med syfte att passa så många olika hudtoner som möjligt. Jag har kollat på flertalet swatches av detta stift på Youtube och samtliga har passat mycket bra i det, och då varierar det med hudtoner från extremt blekt till både medium och mörkhyat. Färgen skulle jag beskriva som svartplommon.

Gällande hållbarhet så sitter det här förvånansvärt bra! Jag hade det på mig under en helkväll med event och middag senare och när jag kom hem på natten så hade jag fortfarande en fin och jämn färg kvar, självklart svagare än då jag satte på mig det. Ett säkert kort är dock att ha läppenna över hela läpparna och även ha med läppstift och en spegel om du ska vara borta en längre tid.

Trots att det är så mörkt så går det att ha en mörk sotning till för en superdramatisk look, men eftersom jag är en fegis många gånger så skulle jag sträcka mig till en eyeliner. Eller en naturlig brun sotning. Det enda big no no-tips jag kommer ge gällande detta läppstift i kombination till ögonskuggor är att det verkligen INTE ser bra ut tillsammans med ljus-koppar-orange-isch ögonskugga. Det ser ut som att någon gett dig en käftsmäll samtidigt som du återuppstod från de döda. Inte. Vackert. Någonstans.

Jag köpte även läppenna Nighmoth då jag inte hade någon tillräckligt mörk.

Pris: Ariana Grande Viva Glam 195kr, Läppenna Nightmoth 165kr. Både läppstift och läppenna går att köpa via MAC:s egen hemsida eller i deras butiker samt på Kicks.

skonhetsblogg-ariana-grande-lipstick-swatchesskonhetsblogg-sminkblogg-ariana-grande-lipstick-mac-swatches-viva-glamskonhetsblogg-arianda-grande-mac-cosmetics-lipstick-swatchskonhetsblogg-skonhetstips-ariana-grande-viva-glam

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

tolv − 8 =