Denna damp ner i brevlådan idag och tur var väl det för just torrschampo är något jag inte kan leva utan.

Under september släpper Batiste ett nytt torrschampo; Heavenly volume. Detta är anpassat för platt hår för att skapa volym samtidigt som det fräschar upp. Något som jag själv ofta tänker på när jag använder andra volymprodukter är att de oftast är svåra att tvätta ut, håret är även förstört till dagen efter och det får håret att kännas strävt, ÄNTLIGEN finns det ett kombinerat torrshampo med en volymboost. Heavenly volume känns knappt alls i håret och det är lätt att tvätta ut. Detta är helt enkelt optimalt och jag är i himlen. Doften är fräsch och det syns heller inte i mörkt hår, jag är rödhårig nu så jag är levande bevis;)

Lanseras som sagt nu under september, priset kommer att ligga på 79kr. Håll utkik!

sminkblogg

skonhetsblogg

* Pressutskick

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

11 − 10 =