Jag är SÅ exalterad över detta inlägg! Jag har gjort en beauty swap med Lousie och har alltså spelat in en video som går upp idag. En Beauty Swap är rätt och slätt att man skickar skönhetsprodukter till varandra (och ber till gud att den andra personen inte testat dem hahaha). Jag och Louise bestämde att vi skulle skicka våra budgetfavoriter och det är alltså det vi har gjort. Jag ska erkänna att jag gick lite overboard i shoppandet men vem kan klandra mig, billigt är roligt att köpa! haha Videon nedan är alltså när jag öppnar paketet med de produkter som Louise har skickat till mig. Vill ni se Louise video med de produkter som jag skickade till henne? Gå in på hennes kanal, den länkas i min video. Glöm inte att prenumerera på våra kanaler om ni vill se mer skönhetsrelaterade videor.

Ha en superbra dag! <3

▷PRODUKTERNA SOM JAG FICK:
RCM – No Color Powder
Isadora Nude Superfluid Foundation – 14 Nude Vanilla
Makeup Geek Singel Eyeshadow – Curtain Call & Bitten
Gerard Cosmetics Lipstick – Vintage Rose
Makeup Revloution Bronzer, Highlight, Rouge Trio

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

tretton + ett =