Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer under min PR-policy

Idag är det en ny deal och jag tänkte passa på att fixa klart lite julklappar till min man, pappa och systrarnas pojkvänner! Jag har länkat herrprodukterna nedan i ett alldeles eget collage så att ni kan se vilka julklappar jag har tänkt köpa idag. Produkterna nedan är dock till mig haha Sa ja inte det, så är alltså söndagens erbjudande på Kicks 25% rabatt på allt ifrån Biotherm. Jag har varit på många av deras föreläsningar och jag måste säga att Biotherm är ett märke man lätt underskattar. Deras produkter basera på plankton! Det plankton som det innehåller heter Thermal Plankton som hjälper till att stärka hudens barriär och skyddar väldigt väldigt bra mot fria radikaler. Nästan alla deras produkter skyddar mot luftföroreningar och har väldigt spännande egenskaper som många andra märken inte har.

Jag är en olje-rengörare haha Det kan vara för att jag ofta har ganska mycket smink som behöver lösas upp, jag känner verkligen inte att jag blir ren av en vanlig löddrande tvålrengöring. Det enda kravet jag har på oljan är att det INTE ska lämna kvar en oljig hinna på huden, det är det värsta jag vet. Jag är i alla fall helt såld på Biotherms Total Renewoil. Det är en såndär bra rengöring som löser upp sminket snabbt, inte svider i ögonen och inte lämnar kvar en hinna. Den skyddar också mot luftföroreningar vilket är ett stort plus! Så den måste jag fylla på med för min tog slut för några dagar sedan.

Jag är också sjukt sugen på att testa deras nya Skin Oxygen serie. De två produkterna som tilltalar mig är Strengthening koncentratet och Cooling Gelen. Den är även kylande, sjukt najs! Gelékrämen går till dagen (och till natten) men jag föredrar en ren och skär nattkräm eftersom den bygger upp huden på ett helt annat sätt än en kombinerad kräm. Just gelé är ett bra alternativ för dit som är normal/kombo/oljig. De går in snabbt i huden och lämnar ingen fet hinna kvar. Är du torrar bör du köra en vanlig kräm.  Strengthening Kkncentratet jobbar som ett serum och du använder det under krämen helt enkelt.

Biotherm Aquasource Everplump Night ÄLSKAR jag! Det är en heeelt svart gelé som är en nattkräm/nattmask och algerna i krämen aktiveras av mörker, hur häftigt är inte det?! Brukar lägga på den med spateln som ni ser nedan så att man inte blir kladdig. Tycker att sådana är supernajs till både kräm och ansiktsmasker, hade inte klarat mitt liv utan dem.

En produkt jag verkligen vill testa är deras Skin Best Wonder Mud Mask, vilket alltså är en ansiktsmask. Det är en lermask som innehåller rhassoul, lerextrakt och mikroalgextrakter som inte torkar ut huden, vilket är sjukt bra! Även om jag lätt kan bli oljig i T-zonen så vill jag ge mer fukt där, inte torka ut den. Något annat jag gillar med denna är att det är en megasnabb-mask, den ska bara sitta på i 3 minuter och användas 2 ggr/veckan. Hallå, liksom! Som ni förstått kanske, så är det en rengörande lermask som alltså ska ta bort talg och orenheter i huden samtidigt som den gör synliga porer mindre. Den har fått riktigt bra betyg på hemsidan och folk verkar se skillnad redan efter 2 användning, så den kommer jag absolut att klicka hem.

Lite tråkiga men nödvändiga påfyllnadsprodukter är Biotherm Autobronzant Tonique (vilket är en brun utan sol som anpassar färgen efter hudton typ), deras Deo Pure deodorant som är heeeelt utan alkohol och är hypo-allergenic samt en typ parfym, fast det inte är en parfym, den heter Eau Soilel. Det är typ en EdT/doftspray. Den sitter verkligen bra men är inte lika tung som en parfym. Den har doftnoter av Apelsin, svart vinbär och citron blandat med noter av fikon och tiare blomma. Mysk och sandelträ har den i basen.

Okej, nu över till mina julklappar (och så hoppas vi att ingen av dem som ska få detta är intresserad av att läsa min blogg haha). Jag börjar med min man, han ska få en hel del Biotherm nämligen. Jag älskar EdT Aquafitness, den luktar rent och fräscht och nyduschat, fast ändå manligt. Om ni hänger med haha. Den här tycker jag passar i alla åldrar, även på lite yngre killar som kanske precis ska börja med parfym, eftersom den är så lätt i doften. Sen hade jag tänkt att det är på god tid att han slutar använda mina dag och nattkrämer och får sin egen. Inte för att det gör något för min del, mer för att han ska få rätt produkter till sin hud.T-Pur Anti Oil & Shine är precis rätt  för honom. Det är en svalkande dagkräm som funkar för en kombinerad/oljig hud och den är så sjukt bra på att hålla ansiktet matt under dagen! Jag vet att han ofta känner sig oljig och han kommer älska att den är lite kylande också.

Min man ÄLSKAR Biotherm rakgel, så en sådan slänger jag också. Han har även gnällt på torra läppar och händer så det kommer jag att köpa till honom, det är deras Hand Balm och Beurre De Levres (läppbalsam) eftersom dessa båda är sjukt återfuktande samtidigt som de inte kladdar och hänger sig kvar på huden.

Jag kommer att göra ett kit till båda mina svågrar (heter det så?!) med en av Biotherm Face Exfoliator (alltså ansiktsskrubb), Aquafitness 24h Deostick, Shaving gel samt ett aftershave Soothing Balm (som är helt alkoholfria). Soothing Balm:et är extremt lugnande, svalkande och återfuktande. Jag kommer även att ge dem en varsin Aquafitness Showergel eftersom de luktar så gott! Det får nog min man också nu när jag tänker på det.

Till pappa kör jag nog på Biotherms Anti-age serie, som heter Force Supreme. Tänker mig dagkrämen som heter Force Supreme Gel, denna är till för män över 35 år. Den väldigt uppfriskande på huden samtidigt som den lugnar, skyddar, ger näring och återuppbygger skyddsnätet runt huden. Eftersom den är lite dyrare kanske han bara får den, deosticket och en shower gel, någonstans måste man ha en gräns haha

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

nio − fyra =