Nu jäklar så är Black Friday-helgen igång över hela världen känns det som! haha Jag kommer att lägga upp helgens erbjudanden här på min blogg ifrån Kicks helt enkelt så att du snabbt kan spana in de erbjudanden som denna rea-helg erbjuder. Det är ett nytt erbjudanden varje dag! Hur insane är inte det, så om du är som jag och behöver fylla på så är det här helgen att göra det. Jag är så EXALTERAD över att det idag är 25% rabatt på HELA SMASHBOX UTBUD!!!!!!

Idag är det torsdag vilket liksom är startskottet för hela denna Black-Weekend. Kicks kör torsdag till måndag om jag inte minns helt tokigt, det är fler dagar än vad de kört tidigare men jag som gillar att bunkra när det är billigt tackar och tar emot haha. Jag kommer även att passa på att köpa lite nya grejer som jag inte hunnit testa än eftersom det är rabatterat pris. Jag har gjorde faktiskt en Smashbox video med mina favoritprodukter som ni kan se nedan eller i inlägget här, gjorde den i somras. Och jag har som sagt varit ett stort fan av Smashbox länge, så det finns en del inlägg och jag länkar alla i texten om du är sugen på fler bilder och swatches.

Eftersom jag ÄLSKAR Smashbox så blev jag så himla glad när jag såg att Smashbox har en av rea-dagarna och att det är 25% rabatt på hela deras utbud är bara helt jäkla galet! Jag som älskar deras ögonskuggor tänker att det här är ett perfekt tillfälle att köpa några paletter som julklapp. Jag tänkte jag att jag skulle visa er mina favoritprodukter som jag kommer att inhandla idag, vissa av dem har jag haft tidigare och andra är nyheter för mig som jag vill testa helt enkelt! Nedan ser du alltså min varukorg och känner jag mig själv rätt så kommer jag att ha en miljon olika färger på läpprodukterna haha.

Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer under min PR-policy

smashbox-rea-bild1

Okej, produkterna som jag kommer att fylla på är helt klart att bunkra upp med några flaskor Primer Water (recension hittar du här). Det är en av mina favoritprimers och jag köpte den för första gången i oktober 2015 (!) och har alltså avverkat X antal flaskor sedan dess. Jag använder den gärna tillsammans med en porminimerande primer eller uppe på en annan ‘vanlig’ primer för att få lite extra fäste på foundationen. Min BB-Cream Eyes concealer (Den använder jag i videon nedan.) sjunger också på sista refrängen och eftersom dessa finns i så himla ljusa färger, men såklart även mörkare, så älskar jag den. Det är så roligt att de har ett så brett sortiment och kan passa den ljusaste ljusa men även en djupare hudton. Den är full av fukt vilket är perfekt för dig med torra partier under ögonen eller om du, som jag, börjar komma upp i åren och har fina linjer kring ögonen. Den ger maximal täckningen och man ser flawless ut! Deras Step-By-Step Contour Sticks är FENOMENALA (recension hittar du här). Dessa säljs som ett 3 pack men även separat. Dessa pennor är de bästa jag någonsin testat när det kommer till kräm-contour, de är lätta i formulan men även vid applicering och utblandning. Jag ÄLSKAR dem! Dessa kommer jag också att bunkra.

skonhetsblogg-sminkblogg-makeup-artist-lipstick-smashbox-swatches

Bronzern, Bronzer Lights (recension av bronzern), i färgen Deep Matte känner ni säkert också igen, jag använder den i typ 70% av mina videor för att färgen är så amazing. Den blandas ut lätt, är sjukligt pigmenterad och innehåller massor av produkt. Det är en matt bronzer med aningen lyster men alltså inget glitter eller skimmer. Det ser sådär hälsosamt fräscht och solbränt ut på huden. Tror även att jag har använt den andra färgen också, Warm Matte. Den är lite varmare i undertonen medan Deep Matte är mer kall/neutral, vilket är varför jag älskar den så mycket.

Deras Contour Kit (puderformatet) har jag faktiskt i en av deras ögonskuggspaletter och jag älskar det, men använder det inte allt för ofta eftersom det kommer i en så stor förpackning. Paletten heter Shape Matters (recension på paletten) och är min ultimata resepalett. Den har verkligen ALLT. Men, nu är min tanke att jag ska inhandla Contour Kitet i den lilla varianten så att jag kan använda den dagligen istället. Man får även med en borste vilket aldrig är fy skam, Smashbox har sjukt bra borstar.

Jag vill passa på att testa deras Lid Primer i färgen Light eftersom den ska göra att ögonskuggan sitter som berget medan den tar bort missfärgningar på locket, finns även som en Smokey färg som jag är sugen på. Jag vill även testa deras Poreminimizing primer, Full Exposure Mascara (som jag hört ska vara sjukt jäkla bra) och typ den coolaste produkten av alla: Instamatte Lipstick Transformer. Den ska göra läppstiftet under heeeelt matt! Jag kan tänka mig att den är asbra eftersom man får fukten från ett glossigt läppstift men finishen från ett matt.Vill även testa någon annan färg på deras rougepalett, köpa den andra highglihter-paletten (jag har den på bilden i Pearl) för att den är SÅ JÄKLA BRA och även deras flytande highlighter i färgen Gold, är du ljusare så spana in färgen Pearl.

Jag kommer även att passa på att köpa några färger av deras Always On Liquid Lipsticks. Färgerna som talar till mig är Thrill Seeker (orange röd såklart), Stepping Out (rosa nude), Bawse (mörkare neutral röd) och Girl Gang (mörkare burgundy). Det som ska göra Smashbox liquid lipsticks så amazing är att de har deras Primer Olja i, det gör att de inte torkar och krackelerar.

sminktips-skonhetstips

Äntligen kan jag köpa mina 2 favoritpaletter igen, de är dessvärre slut. Jag har även tänkt att köpa på mig en var till mina småsystrar i julklapp, de kommer att älska dessa. Ablaze (Den använder jag i videon nedan.) är en varm, röd och gyllene dröm. Det är mina absoluta favoritpalett att ha med mig för att den är så liten och kompakt men har ändå en spegel. Den andra paletten heter Full Exposure (recension hittar du här).

Så då, hoppas att ni har hittat några favoriter och tänk på att detta erbjudande går ut 00,00 inatt! Imorgon kommer jag att lägga upp nästa erbjudande så se till att komma tillbaka då för att få ytterligare lite tips och erbjudanden. Jag har länkat mina andra recensioner här nedan på de Smashbox produkterna jag köpt genom åren, resten hittar ni i inlägget. <3

Andra Recensioner:
Läpp-nyheter från Smashbox

Smashbox LA Lights Cheek and Lip Color

Smashbox – Double Exposure Palette

Oktober Haul | Isadora, Kicks, Smashbox, Milani mfl.

Smashbox Photo Finish Lash Primer

Mina concealer hacks 

Mina skönhetsfavoriter från 2016

THE RIDE OR DIE MAKEUP TAG

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

3 × 3 =