Har ni någonsin sett så mycket glitter på ett och samma ställe?! Jag visade er denna i mitt Haul som jag la upp för någon vecka sedan och här har ni lite close ups på själva paletten. Har inte hunnit fota den looken jag gjorde med denna dessvärre, men den är så jäkla fin alltså! Jolie Beauty är ett engelskt märke som skeppar till hela världen, det tog en ganska bra stund för min palett att komma hem till mig men jag har för mig att den var slutsåld i lager vid just det tillfället. Nu när trycket kanske inte är lika stort så bör det gå snabbare att beställa från Jolie Beauty  hemsidan.

skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg-jolie-beauty-palette

Själva paletten är gjord i papper, väldigt billig paketering, men med tanke på priset så är det inget jag klagar på faktiskt. Den innehåller ingen spegel men färgen på kartongen är jättefin i roséguld, så det är ett plus.

Jag har en hatkärlek till formulan. Det är ett hårt pressat glitter, fast inte så hårt att det blir en ’riktig’ ögonskugga av det. När jag swatchade dessa blev jag lite förvirrad när jag satte ner fingret i dem haha Det var som att de är lite kletiga fast ändå inte. När jag sedan drog ut skuggan på handen så var det inget klet what so ever, så vart tar det vägen tänker jag.

skonhetsblogg-sminktips-jolie-beauty-the-bomb-dot-com-palette

Paletten i sig innehåller så ofantligt många olika färger! Du får 27 (!) stycken olika glitterfärger med olika underton och glitter i. Rent tekniskt sätt så betalar man bara ca 1kr per skugga, vilket är ett förjäkla bra pris! Man kan ju säga att man verkligen inte lär bli besviken på utbudet i alla fall. Jag har använt glitterlim under på bilden nedan och ni ser ju, pigmenteringen (eller vad man ska säga) är ju fenomenal. Du får ett riktigt tätt glitter som faktiskt inte åker någonstans när de läggs uppe på ett glitterlim. Det blir verkligen den här blöta metalliska effekten som jag älskar. Imponerad är bara förnamnet.

Pris: Jolie Beauty Bomb Dot Com Palette289,99kr

Jag använde paletten i videon nedan om ni vill se den in action 🙂

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sex − 4 =