Jag vet att jag inte är så aktiv som jag skulle vilja för tillfället. Anledningen till detta är att jag 1. åkte på influensan förra veckan och låg helt utslagen i 5 dagar samt 2. äntligen, har jag börjat att genomföra våra bröllopsplaner! Äntligen börjar det närma sig vårt bröllop! Vi har inte långt tid kvar nu och det är mycket som ska göras såhär bara några månader i förväg. Det blir lite som det blir med bloggen för tillfället och jag kommer försöka göra lite planerade inlägg som ska komma upp men jag har inte ens haft den tiden. Så ge mig 1 vecka så kommer allt vara back to normal igen. Och jag har SÅ mycket att dela med mig av, nya pressutskick, massa produkter som kommer att komma till butik om några veckor, min upplevelse från Daisy Beauty Expo och VÄRLDENS BÄSTA foundationtrick som gör att det sitter så sjukt jäkla bra!

Vi har iaf beställt de första 2 ringarna nu (min nya förlovningsring och Pauls nya vigselring) min vigselring tar vi sist eftersom jag har bett dem designa en till mig. Vi har bokat kyrka och lokal (det har ju varit klart ett par månader, men ändå haha). Maten har varit det stora problemet eftersom vi inte hittar något som är gott nog, så min kära mamma har tagit på sig att göra vår bröllopsbuffé, jag vet att hon inte kan misslyckas. Det vi har kvar är bröllopskläder, utsmyckning till lokalen samt tårta och blommor. Men när klänningen, tårtan och blommorna är klara så känns det som att vi kan lugna oss ett tag iaf.

Har ni tips på vad som underlättade under ert eget bröllop så får ni mer än gärna dela med er? Något ni hade gjort om ni hade gjort om det?

Hur som haver så kommer det nog att vara lite tyst här i ca 1 vecka till, sen kommer det att rulla igång igen med MASSA spännande nyheter, skönhetsvideos och sminktutorials <3 Jag kommer dock fortsätta uppdatera på Instagram så kika in där om ni har tråkigt 🙂 @josephinessmink.se = min instagram!

skonhetsblogg-sminkblogg-wedding-brollop

2 Kommentarer
  1. Sanna says:

    Åh Gud vad kul! Varje bröllop ser ju så olika ut, så det är ibland svårt att komma med konkreta tips. Mitt enda är väl tärnklänningar från Sofia Moore och att lägga lite extra pengar på fotograf och DJ. Är så glad att vi körde heldag med fotografen, det har vi haft oerhört mycket glädje för såhär i efterhand. Vi hade min kompis som DJ och i efterhand hade jag önskar någon lite mer rutinerad så att fler av alla låtar hade kommit. Å andra sidan kom de låtar som alla älskade flera ggr vilket också var uppskattat. Under dagen – utse en tärna/ngn som sitter nära att hålla koll på ditt hår och din make så att du får känna dig som en prinsessa hela dagen.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

9 + 1 =