Jag har haft semester från livet! haha Jag har inte velat blogga, youtube:a eller göra något annat med smink (förutom att köpa det såklart) under heeeela min semester. Det var PRECIS vad jag behövde. Det känns som att man faktiskt måste få ta lite ledigt speciellt från sånt som stressar en. Älskar verkligen att blogga och spela in, det är det roligaste som finns, om man har lusten att göra det. När det sedan blir ett tvång så är jag kärringen-mot-strömmen och tycker att det suger. Tror ärligt att mitt liv har haft lite för mycket fokus på smink överlag (eftersom jag även jobbar med det) i en kombination med att jag självklart vill ha kvar er läsare som besöker bloggen men såklart även skaffa fler som läser. Det blir ett stressmoment. Lägger man sedan in det i hur mitt liv har sett ut det senaste året så har det bara blivit kaos, total kaos. Jag har alltid varit en människa som aldrig säger nej till någon, hjälper till till 200% och ställer upp för alla. Jag har jobbat som ett djur på flertalet jobb samtidigt och pusslat mina scheman så att mina arbetsdagar har gått över 13-14 timmar åt gången. Jag vill att saker ska hända nu nu NU. Jag vill aldrig göra någon besviken och HATAR innerligt när folk är besvikna på mig. Jag har inte haft tid att ta det lugnt för tiden har helt enkelt inte räckt till. Jag har alltid gått från jobb till umgänge och aldrig varvat ner. För dig som är i det stadiet i livet just nu, TA EN PAUS. Helt plötsligt tar kroppen en åt dig och har du inte lyssnat på varningsklockorna i tid så kommer hålet du har grävt runt omkring dig att vara för stort att ta dig upp ur direkt. Det kommer att ta tid att återgå till det normala och tro mig, det tar inte en dag eller en vecka eller en månad, det tar år. Så var försiktig med dig själv, värna om din hälsa och våga säga nej. Det är ingen som kommer tacka dig för en underbar insats när din kropp och psyke har fått nog.

När läsarantalet ökar så känns det så extremt jäkla roligt, då är det inte jag som sitter och skriver för mig själv utan när det återkommer läsare så betyder ju det (för mig iallafall) att jag gör något som någon annan har nytta av och tycker om. Och det var själva grunden till att den här bloggen startade. Att ge nyttiga tips och råd för den som inte hittar i sminkdjungeln, ge inspiration till de som behöver det och ge åsikter om skönhetsprodukter som jag köpt så att ni får information som kan vara till hjälp när det suger i shoppingtarmen. Det känns som att jag behövde en påminnelse, det är inte hur stor min blogg är som spelar roll för mig utan innehållet och glädjen i att dela med mig av mitt största intresse.

Så, efter detta jäkla deep talk så vill jag tacka dig som läser, så förbannat jäkla mycket! Hade det inte varit för dig så hade mitt sminkintresse utvecklas mer, jag hade inte utbildat mig till makeup artist och jag hade inte fått mitt drömjobb på Kicks. TACK! <3

Oj, just det! Jag har som sagt shoppat en hel del på semestern, 95% smink. Här kommer ett budget-haul med en stor variation av produkter som plånboken gladeligen accepterar till din sminkkollektion.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

fem × 4 =