skonhetsblogg-sminkblogg-annonslankar-kicks

Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer under min PR-policy

skonhetsblogg-sminktips-buxom

Buxom, märket jag inte tycker får nog med uppmärksamhet alltså. Buxoms sortiment är  fullt av så mycket färger, finishar och produkter. I dagsläget så är mina favoriter helt klart ögonskuggorna och läpprodukterna, och där finns det sjukt jäkla mycket olika produkter att spana in. Buxom är ett Amerikanskt märke, med basen i New York om jag inte minns helt fel. Deras mission i världen är att få dig att tänka utanför dina egna ramar, våga satsa på en djärvare look och våga exprimentera. Jag har införskaffat mig både ögonskuggorpaletter, singelskuggor och läpprodukter för att introducera er i Buxoms magiska värld! Ni hittar även en tutorial längst ner där jag visar er hur man gör en Cut Crease, min favoritläppkombo och självklart så använder jag Buxoms produkter!

buxom-skonhetsblogg-sminktips-kicks

sminkblogg-buxom-suede-seduction

När det kommer till ögonskuggor så finns det MASSVIS att välja på! De har 3 olika färdigdesignade paletter (varav 1 ser ni ovanför). Paletten jag har är inte den roligaste färgmässigt, men det är den ultimata vardagspaletten och komplement-paletten. Suede Seduction, som paletten heter, består enbart av matta skuggor och den är som sagt asbra att ha tillsammans med en skimrig skugga då denna innehåller allt man behöver utöver det. Du har även två andra färdiggjorda paletter. Den som jag tycker är allra finast är Dollys Wildside och den innehåller också 6 färger men går mer i färgskalan creme till guld och rosa. Det är den paletten jag spanat in och antagligen så blir det även mitt nästa köp. Den tredje och sista paletten heter May Contain Nudity och är precis som det låter, en palett med 6 nudefärger men med djupa bronze, koppar och guldfärger. Amazing! I båda sistnämnda paletter så är det blandat med metalliska och matta skuggor, vilket är lite roligare än en helmatt palett, tycker jag då.

Pris: Suede Seduction, Dollys Wild Side, May Contain Nudity495kr/st

skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg-buxom-kicks

Det systemet som jag dock gillar mest är ju såklart deras singelskuggor som går att plocka ihop och skräddarsy till en egen palett! Hur BRA är inte det?! Det är fenomenalt jäääkla bra! Jag plockade ihop en palett med färgerna Satin Seduction, Famous Flirt, Room Service, No Faux (ja ni ser rätt, det är en tom plats för att jag tappat bort denna skugga hahah), It Crowd och Filthy Rich. Man behöver ju heller inte fylla en palett direkt, man kan ju  tillexempel köra på 2 färger och sen önska sig i julklapp och fylla på den eftersom. Fullkompligt älskar färgerna Room Service, No Faux och It Crowd. No Faux är en duochrome med varmbrun och turkos,grön-blåa skiftningar. Room Service är, som ni ser, en limegrön bas med vitt och guldskimmer. It Crowd är en varm superorange med guldflex. När det kommer till kvalitén så är den verkligen riktigt bra. Det är som en sommardröm att blanda ut och pigmenteringen i samtliga färger som jag har är jäääkligt vass. Ni kan ju se det själva i videon nedan. Inga problem med dem what so ever!

skonhetsblogg-buxom-eyeshadow-palette

skonhetsblogg-buxom-single-shadow

Förpackningsmässigt så fungerar alla paletter, oavsett om de är färdiga eller i hopplockade av dig, på samma sätt. Du kan ta ut skuggor och byta ut dem genom att dra ut luckan på sidan av paletten. På så sätt kan du ju även byta mellan paletter om du ska ut och resa eller bara vill ha lite variation ett tag. Det finns även en dosa till 1 skugga om man bara vill ha det, och den ligger på 30 spänn vilket är helt överkomligt. Jag ÄLSKAR det här systemet!

Pris: Satin Seduction, Famous Flirt, Room Service, No Faux, It Crowd & Filthy Rich99kr/st
Pris: Empty Customizable 6-shade Compact149kr

skonhetstips-sminkblogg-sminktips-buxom

Jag är ju en sånhär maniac som är inne på Kicks hemsida typ varje dag för att se om det är några nyheter som kommit in eller om de har några roliga kampanjer och GISSA vad jag såg när jag la upp min Buxom-video häromdagen?! De har 25% RABATT på alla läpprodukter från Buxom! OOA OOA! Är det inte guds tecken på att jag ska köpa lite fler läppstift och Lip Polishes så vet jag inte vad. Så ja, jag la en till beställning haha

Läpprodukterna såg jag att jag har skrivit om i ett tidigare inlägg i somras, så är du sugen på en full recension med swatches och allt på dessa så kan ni läsa inlägget här. Färgen Sugar (det längst till höger) är av sorten Lip Polish och det läppglanset jag använder i videon tillsammans med läppstiftet nedan, och jag freaking ÄLSKAR dessa läppglans! De har två olika formler och Sugar har massvis med glitter i. Det var faktiskt dessa läppglans som fick mig att bli tokig i glittriga läppar igen, efter år med att avsky det haha Glittret i dessa är så finmalet och tunt att det knappt syns, det blir mer som ett intensivt shine på läppen. Det läppglanset i mitten på bilden är nog ändå det jag använder mest, och det är även deras bäst säljande läppglans, färgen heter Dolly. Jag vet inte varför jag alltid tänker på en ko när jag hör namnet Dolly, men det kanske är ett ‘riktigt’ namn också? Jag vet inte hahah. Det är i en vanlig läppglans-formula och Buxom kallar dessa för Lip Creams, utan glitter, men färgen finns även med glitter och det är också amazing fint!

Pris: Kimerbly, Dolly & Sugar 146,25kr/st (195kr/st ord.pris)

skonetsblogg-sminkblogg-sminktips-buxom

Läppstiftena är F-E-N-O-M-E-N-A-L-A! Det är inte den klassiskt vanliga formulan utan det är ett gelé läppstift vilket tillför att de är mer vårdande, lätta och återfuktande på läppen. Färgen som jag har heter Rebel Rose och let me tell you, det är min ultimata vardagsfärg. Sådär mauve rosa och naturligt på läppen. Just det här läppstiftet har en silkesmatt finish men de har även helt matta gelé läppstift så det finns verkligen något för alla. Ur de matta läppstiften så är en av mina favoriter färgen Wild Fire som är en orange-röd färg. Jag hittar den dessvärre inte, men länkar till den så att ni kan kika in färgen där.

Pris: Rebel Rose & Wild Fire 168,75kr (225kr ord. pris)

Buxom Tutorial

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

1 + elva =