Ni som är här inne och hälsar på lite då och då har kanske sett min first impression tutorial med BUXOM shadows och vet att jag blev imponerad (har du inte sett den finns den länkad här)! De har sjukt amazing pigmentering, ett smart och trevligt plock-system där man kan bygga sina egna paletter och helt okej rimliga priser. Det finns allt som allt ca 50 skuggor och jag har swatch:at 30 av dem i denna video för att underlätta för dig som är intresserad av att köpa någon utav dem. Det är dessvärre inte 25% rabatt längre, den rabatten pågick fram tom. 20/2 men de är så pass billiga och bra ändå att de är värda att köpa till ordinarie pris alltså.

Det finns 3 stycken färdiga paletter: Dollys Wildside (en mer burgundy och rosa-tonad palett med 2 matta, 3 metalliska, 1 skimrig). Palett nummer 2 heter Suede Seduction (6 matta färger, 3 med varm underton och 3 med kall underton). Den sista paletten heter May Contain Nudity (1 skimrig, 3 matta och 2 metalliska skuggor). Dessa är som sagt alla redan färdiga och redo att köpas och man får med dessa 6 skuggor och även själva fodralet/paletten.
Pris: 495kr/st

Det egentliga systemet som BUXOM har är att man ska kunna plocka ihop sin egen palett. Man kan antingen göra som jag och köpa ett större fodral som kan hålla upp till 6 skuggor. Vill man bara ha 1 eller 2 så går det att köpa singelförpackningar till dessa. Det finns sammanlagt 40 olika singelskuggor och 18 av dem finns alltså redan i de färdiga paletterna. Jag har gjort så att jag inte köpt (förutom ett litet fel dubbelköp) några av de färgerna som finns i de färdiga paletterna, mest bara för att slippa få dubbelt när jag bestämmer mig för att inhandla dem, men det är ju upp till var och en. Pigmenteringen är verkligen fenomenal och riktigt riktigt hög. Vissa av de matta skuggorna har lite fall out, men det kan jag leva med när det är den här typen av extrem pigmentering. Skuggorna är lätta som tusan att blanda och det blir verkligen ett sjukt fint och jämnt resultat.

Jag har länkat alla färger som jag swatchar nedan om du råkar hitta en favorit!
Pris: 99kr/per ögonskugga
Pris: Empty Customizable 6-shade Compact 145kr
Pris: Empty Single Compact30kr

Är du sugen på att se mina andra tutorial med BUXOMs ögonskuggor så hittar du det inlägget här.

Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer under min PR-policy

▷PRODUKTER ANVÄNDA:
BUXOM Suede Seduction Eyeshadow Palette
May Contain Nudity Eyeshadow Palette
Dollys Wildside Eyeshadow Palette
Empty Customizable 6-shade Compact
BUXOM Shadows – Satin Seduction
BUXOM Shadows – Famous Flirt
BUXOM Shadows – Room Service
BUXOM Shadows – No Faux
BUXOM Shadows – IT Crowd
BUXOM Shadows – Filthy Rich
BUXOM Shadows – Diamond Darling
BUXOM Shadows – Luxe Life
BUXOM Shadows – La-La-Lavish
BUXOM Singel Shadows – V.I.P
BUXOM Singel Shadows – Pathent Leather
BUXOM Singel Shadows – Posh Purple

Läppar:
Big & Sexy Bold Gel Lipstick – Sultry Mauve

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

20 − nitton =