Har haft problem med röda kinder och ojämn färg i ansiktet ett tag nu och kom för första gången ihåg att fråga mig fram till en bra problemlösare när jag var på Kicks sist. De föreslog Clinique Redness Solution som jag nu köpt hem och testat. Hittills tycker jag att den är väldigt bra! Det är en grönaktig kräm som fungerar som primer och går alltså att ha under fountationen, personligen är det inget jag föredrar då jag upplevt att foundationen ‘rinner iväg’ lättare under dagen. Jag smörjer mig på kvällen och det fungerar utmärkt.
Det andra jag nu testar för mitt lite spröda blonda hår är Marc Anthony 3 day Smooth Perfect Blow Dry Smoothing Cream. Har i den i handdukstorrt hår och antingen låter den vara tills håret självtorkat eller blåser det torrt. Håret blir frissfritt och glänsande, tynger heller inte ner håret som dessa oljor annars brukar göra. Doftar himmelskt!
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

18 − 5 =