cruelty-free-vegan-sminkblogg

Hej en vecka senare! haha Jag har tagit en välbehövd bloggpaus på 7 dagar för att inte stressa ihjäl mig, men nu är jag good to go igen. Jag har tänkt att köra igång 2 veckor med smink från enbart veganska och cruelty free:a märken. Det börjar bli lättare och lättare att hitta men lååångt ifrån alla märken gör något så naturligt och enklet som att go cruelty free. Skönhetsmarknaden har dock börjat fatta vinken och på senare tid har det dykt upp nya spännande märken. Det är dock sällan något stort och känt märke tar hänsyn till att inte djurtesta sina produkter vilket har gjort det ännu svårare för oss konsumenter att hitta rätt i skönhetsdjungeln. Tar du sedan det hela ett steg längre och försöker hitta veganska sminkprodukter så blir också det ännu svårare. Jag har verkligen grottat ner mig i det hela och tänkte de kommande 2 veckorna lyfta märken som jag testat och kommer testa som både är cruelty free och/eller veganska.

Det är ett viktigt ämne som inte kan lyftas nog många gånger.Jag försöker att blanda lite på min blogg idagsläget med tanke på att många av nyheterna som kommer inte alltid kommer från cruelty free:a företag. Spontant så känner jag också att jag inte vill låta mina egna åsikter skina igenom allt för mycket utan att du som läsare ska kunna bilda en egen uppfattning och ta en egen ställning i ett såhär pass viktigt ämne.

Så, nu börjar officiellt min Cruelty och Vegan Week(s)!

cruelty-free-vegan

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 + 10 =