Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer under min PR-policy

Och så var Cyber Monday kommen och även den absolut sista rea-dagen för KICKS vilket avslutas med en bang, 25% rabatt på heeela MACs utbud, online då såklart! Jag har dagen till ära spelat in en video där jag går igenom ALLA mina favoritprodukter ifrån MAC. Den enda produkten jag missade som jag dock skulle lägga till är deras Pro Longwear Paint Pot i färgen Soft Ochre. Det är min holy grail eftersom jag har rinnande ögon. Den gör verkligen att ögonskuggorna sitter SÅ mycket bättre och håller sig fina och pigmenterade hela dagen, utan att rinna av.

Det verkar dock vara något fel på min video alt. Youtube som jag tänkte lägga upp, så jag länkar mina favoritprodukter nedan så att ni kan spana in dem direkt och uppdaterar inlägget med videon när den har fixat sig 🙂 Bjuder er på lite bilder och en recension av MACs julkollektion sålänge.

Mina topp favoriter of all time ifrån MAC:

Basprodukter:
Fix+
Prep+Prime Natural Radiance Primer – Radiant Pink
Pro Longwear Concealer – NC15 alt. NC20
Prep+PRime Highlighter – Radiant Rose
Studio Skin Foundation – NW10
Pro Longwear Foundation – NC20
Studio Fix Poder + Foundation – NC20
Mineralize Skinfinish Natural – Medium
Matchmaster Concealer – 8.0
Pro Longwear Blush – Rosy Outlook
Pro Longwear Blush – Peaches
Pro Longwear Blush -Margin
Pro Longwear Blush – Melba

Highlighter:
Extra Dimension Skinfinish – Oh, Darling
Extra Dimension Skinfinish – Soft and Gentle
Strobe Cream – Goldlite

Läpprodukter:
Lipstick – Velvet Teddy
Lipstick – Faux
Lipstick – Blankety
Lipstick – Creme In Your Coffee
Lipstick – Fast Play
Lipstick – Twig
Lip Pencil – Whirl
Lip Pencil – Edge to Edge
Lip Pencil – Subculture
Pro Longwear Lip Pencil – High Energy
Lip Pencil – Retro Matte Lipcoulor – So Me
Liptensity Lipstick – Habanero
Liptensity Lipstick -Smoked Almond

Ögonprodukter:
Extended Play Gigablack Lash Mascara
Pro Longwear Paintpot – Soft Ochre
Eyeshadow – Amber Lights
Eyeshadow – Blanc Type
Eyeshadow – Coppering
Eyeshadow – Wedge
Eyeshadow – Sketch
Eyeshadow – Embark
Eyeshadow – Shroom
Eyeshadow – Nylon

För dig som har missat mitt Haul (du hittar det här) så tänkte jag lägga upp lite bilder på MACs julkollektion. Det är sjuuukt mycket produkter, som vanligt, så jag kan säga direkt att jag inte har alla haha. Men ett par stycken fick jag tag på. Jag ska ärligt säga att jag inte är jätteimpad av några av produkterna, det är absolut inte så att de är dåliga, kvallen är superbra. Det är bara vissa färger som inte var riktigt min favorit. En produkt som jag blev överraskat glad över är en av deras ögonskuggspaletter. Detta är färgen Rose Gold och paletten kommer även i en annan färg, Gold. Den har lite brunare och guldigare skuggor. Pigmenteringen i dessa är riktigt bra, standard MAC-kvalité skulle jag säga. Det enda tråkiga är att ‘pannorna’ är ganska små, det ser lite snålt ut med produkt. Man får med en spegel i paletten och en dubbelsidig borste som verkar riktigt bra faktiskt.

Pris: Snow Ball Eye Compact Rose Gold395kr
Pris: Snow Ball Eye Compact Gold395kr

skonhetsblogg-sminkblogg-mac-snowball-holiday

skonhetsblogg-sminktips-mac-snoball-collection-go-dazzlingly

Några produkter som jag blev lite smått besviken på är faktiskt läppstiften. Formulan är som jag nämnde tidigare väldigt bra, MAC har en grym formula på deras läppstift överlag, det är färgerna jag känner lite si sådär över. Förpackningen är to die for och det kan också ha varit därför som jag tog dessa istället för några andra. Med facit i handen så hade jag faktiskt köpt 3-paketen istället, dessa finns i fina färger. Hur som helst, jag köpte färgerna Rouge En Snow, I’m Glistening och Holiday Crush. Den färgen som jag verkligen faktiskt gillar är Rouge En Snow, jag är ju extremt förtjust i röda läppstift. Färgen beskrivs som en kall röd med matt finish. Jag skulle dock säga att den blir ganska neutral på mig, inte superkall faktiskt.

Rouge En Snow – Kall/neutral matt klassiskt röd färg.

Holiday Crush – Ljust beige-rosa med metallisk effekt.

I’m Glistening – Mellanmörk taupe brun med metallisk effekt

De 3-packen jag hade valt istället är i färgerna Pink (du hittar dem här) och Warm (du hittar dem här). Då får man 3 stycken minisar av 3 olika nyanser i en fin liten glittrig necessär.

skonhetsblogg-sminktips-mac-holiday-collection-snowball-whisper-of-guilt

skonhetsblogg-mac-snowball-rouge-en-snow

skonhetsblogg-lappstift-snowball-mac

skonhetsblogg-mac-snowball-im-glistening

Sist men inte minst så köpte jag en av MAC highlighter i årets kollektion och alltså, vad är det med företag och att göra dem så mörka?! haha Färgen heter Happy go dazzlingly och den är jättefin, en riktigt sann gul guld-färg. Men som sagt, den är alldeles för mörk för mig nu. Jag gillar verkligen Soft and Gentle eller highlightern Landscape mycket bättre. Förpackningen var dock enormt fin.

Denna är dessvärre helt slutsåld både hos MAC (hemsidan) och på Kicks tror jag inte ens att den kom in på e-handeln.

skonhetsblogg-sminkblogg-mac-snowball-swatches

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

20 − 2 =