Idag bär det av, trött, sliten och lite lätt illamående, men en sådan här mässa missar man inte! Daisy Beauty Expo 2018 går av stapeln idag och fy fasen vad det ska bli roligt! Förra året glömde jag kameran, undrar vad jag har glömt i år haha Det blev en del mobilbilder då men efter att ha upptäckt systemkameran så var jag dessvärre alldeles för kräsen för att ens lägga upp en bild.

Uppdateringarna från Daisy Beauty Expo kommer att komma på Instagram, då blogg är lite jobbigt att hålla på med idag. Ska försöka att vlogga hela baletten i år också, men jag vet hur svårt det är att filma när man är mitt uppe i allt. Vi får se vad det blir för spännande bilder och videor helt enkelt. Som sagt, kika in på min Instagram för fler bilder av eventet så hörs vi här när jag kommer hem ifrån Stockholm! <3

Här nedan har ni lite bilder från mitt första år 2016, helt magiskt! Ni hittar hela inlägget här.

skonhetsblogg-daisy-beauty-expo-sminkblogg-makeup-blogg

skonhetsblogg-sminkblogg-makeupblogg-daisy-beauty-expo-2016

skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips-daisy-beauty

skonhetsblogg-sminkblogg-mette-cosmetiqu-artdeco

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

nio − två =