skonhetsblogg-depend-7-day-hybrid-polish

Det har varit lite tomt här den senaste veckan, när man inte har ett 8-5 jobb så är det svårt att hinna med ibland vilket känns lite tråkigt. Dock så prioriteras mat, sömn och övningskörning (nej, jag har inte körkort än) för tillfället. Det är helt okej för min del, men det gör mig lite stressad av att inte hinna med allt jag vill göra! Hur som helst så kommer det under mina lediga dagar i helgen att spelas in lite halloween-tutorials och liknande.

skonhetsblogg-sminktips-nagellack-depend

Jag tänkte dela med mig av världens finaste nagelkombo som min chef inspirerade mig till, så jag var tvungen att köpa dem direkt! Lacken kommer från Depend och heter 7102 Natures Lullaby och 7072 Golden Masterpiece. Dessa ingår i deras Depend 7 Day Hybrid Polish-serie vilka ska hålla upp till 7 dagar. Jag har målat 2 lager av 7072 och sedan toppat det med 1 lager av 7102. Jag älskar dock att enbart ha 7072, det är så mustigt och täckande och metalliskt glittrande! Borsten är magisk, platt och lite rundad i kanterna vilket gör lacken sjukt lätta att måla jämnt och fint över nageln. Jag är vanligtvis sämst på att måla nagellack, men det här gick förvånansvärt lätt att måla. Det är även Depend Fresh Look Lösnaglar jag har på, mina egna är ju katastrof. Jag filar bara bort den pålackade franska manikyren och gör sedan den form jag vill ha (de kommer fyrkantiga) och det gör att lacket sitter bättre än på vanliga naglar, den uppruggade ytan.

skonhetsblogg-sminktips-nailpolish-nagellack-depend-7-day

skonhetsblogg-skonhetstips-depend-7-day

Det känns verkligen som ett par bra nyårsnaglar, eller hur? Jag är helt uppe i jul och nyår (älskar just den tiden på året oavsett snön och kylan) och eftersom vi har börjat  få in mer och mer julprodukter på jobbet så är jag helt salig! Snart kommer jul och nyårskollektionerna och jag kan verkligen inte vänta. Någon kollektion jag ser fram emot är Isadora faktiskt, jag tycker att de har haft riktigt fina produkter under året och vill veta vad som kommer till jul! Vad ser ni fram emot för julkollektioner?

Pris: Depend Fresh Look Lösnaglar, 100 pack – 159kr

Pris: Depend 7 Day Hybrid Polish – 39kr/st

skonhetsblogg-sminktips-nailpolish-depend

skonhetsblogg-nailpolish-depend

sminktips-skonhetsblogg-nailpolish-depend-nagellack

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

19 + 4 =