Idag tänkte jag att jag skulle gå igenom min sminkväska igen, dock med produkter ur budgetklassen och jag har enbart fyllt den med saker som man EGENTLIGEN behöver för att lätt och snabbt göra sig redo på morgonen. Desto mer smink jag har desto mer val blir det och då har jag även märkt att det tar extremt mycket längre tid att göra sig redo på morgonen. Jag har valt många av mina favoritprodukter som jag vet fungerar i vått och torrt utan att jag behöver vara orolig att de smälter av under dagen eller att de sitter konstigt på huden. Jag sminkar mig med samtliga produkter och videon hittar du längre ner. Bilden nedan är det färdiga resultatet på den vardagslooken jag skapade och jag tycker verkligen att den blev hur sommarfräsch som helst!

Vad är era budgetfavoriter som ni använder er utav på daglig basis?

▷PRODUKTER NÄMNDA:
Bas:
Lumene Invisible Illumination Instant Glow Primer
Lumene Matte Foundation – 3 Fresh Apricot
Max Factor Healthy Skin Harmony Foundation – 80 Bronze
Isadora Cushion Concealer – 52 Nude Sand
Lumene Nordic Chic Sheer Finish Loose Powder
Isadora Matt Fixing Blotting Powder – Sheer Sand
Isadora Face Sculptor – 10 Sun glow
Models Own Sculpt & Glow Highlighter Powder – Golden Sand
NYX Dewy Finish Longlasting Settingspray

Ögon:
Milani Everyday Eyes – Earthy Elements
Milani Everyday Eyes – Must Have Metallics
Loreal Infallible Gel Crayon – Uptown Beige (har utgått)
Isadora Perfect Contour Kajal – Black/Brown

Läppar:
KICKS Beauty Lip Liner – Bare
KICKS Beauty Lip Glaze – Spring

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

fem × 1 =