skonhetsblogg-dior-ardell-wispies-mascara

Diors Diorshow Iconic Overcurl mascara följer mascara-trenden med stor borste som följer fransarna väl. Det som skiljer sig från konkurrenterna är att den är böjd för att ge fransarna den spektakulära böjen och även skapa mer volym vid ett borstdrag. Så, jag tänkte put it to the test och se vad  Diors mascara går för helt enkelt. Är ett drag med borsten nog för att få fransar som slår i ögonbrynen?

Volym: 3 av 5. Jag har naturligt nedåtböjda fransar utan volym och de fick ett bra lyft med denna mascara.
Längd: 2 av 5. Nja, jag är inte helt nöjd med denna när det kommer till längdbiten. Jag jämför den med min favoritmascara och den ger nog i alla fall den dubbla längden.
Separation: 3 av 5. Den separerade fransarna helt okej utan för många spindelben.
Applicering: 3 av 5. Lätt formula som går på smidigt utan klumpar. Borsten var dock stor vilket gjorde det svårt att komma in och nå de små korta fransarna. Bra svarta pigment.
Hållbarhet: 3 av 5. Detta är en mascara som finns både som gammal hederlig icke-vattenfast samt vattenfast. Mascaran i sig lovar att inte smeta, vilket jag har ett problem med med majoriteten av mascaror. Jag tycker ändå att den höll måttet och i slutet på dagen hade jag mer mascara på fransarna än under, vilket är en win för mig…
Cruelty Free: Nej.

Over all så är den en solklar 3a. Sådär helt okej bra fast ändå inte jättebra, inte för mina korta fransar åtminstone och heller inte för prislappen. Den var lättarbetad men kostar lite för mycket för att jag ska tycka att den är värd pengarna. Den är heller inte cruelty free vilket ger den en hel del minuspoäng bara där.

Pris: 340kr/10 ml

*Pressutskick

skonhetsblogg-dior-ardell-wispiesskonhetsblogg-dior-mascaraskonhetsblogg-dior-mascara-showdrama

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fem × 4 =