dior-forever-foundation

Diorskin Forever hör väl rent tekniskt sätt inte till deras Glowing Gardens kollektion utan är en fristående vårkollektion med basprodukter för huden så som primer, foundation, concealer, puder, rouge och ett contourkit. Jag fick concealern utskickad i ett pressutskick men eftersom den är för mörk för mig så har jag inte tagit med den. Har dock läst många recensioner om den och den verkar bra!

Det jag har testat är dock deras foundation Diorskin Forever som de redan har i sitt sortiment, men formulan är omgjord och ska nu vara ännu mattare och hålla längre. Är du ute efter en supermatt foundation med medium till full täckning så är Dior Forever din bästa vän. Jag vet inte ens vart jag ska börja, den är SÅ matt! Jag hade älskat den om jag inte hade valt fel nyans, såg bra ut i butiken, förjävlig när jag kom hem. Jag valde nyans 012, jag tycker ändå att den ser mer neutral ut med en liten hint av rosa. But no. Jag är mer neutral än jag trodde.Däremot så håller den verkligen vad den lovar, 16 timmars hållbarhet. Hade den på mig på jobbet och sminkade mig 8-isch på morgonen, kom hem straxt efter 8 på kvällen och den satt fortfarande lika bra, jag bättrade inte på den en enda gång under dagen.

Vid appliceringen av foundationen använde jag pudret ni ser nedan; ett transparent löspuder. Jag buffade in det med medföljande borste. Jag var aningen nervös när jag swatch:ade den då jag kom hem, för det ser ut som att det är skimmer i det, och jag tänkte då att jag kommer se ut som en glittrig julskinka i ansiktet med den liiite för rosa foundationen och skimret, men icke. Det gav ett diskret glow som varade hela dagen och jag är riktigt nöjd med hur bra det presterar hållbarhetsmässigt.

En snabb undervisning i hur du ska välja nyans från Dior:
Alla nyanser som slutar på 0 = neutral underton
Alla nyanser som slutar på 1 = gul underton
Alla nyanser som slutar på 2 = rosa underton
Alla nyanser som slutar på 3 = persiko underton

Pris: 515kr. Diorskin Forever Foundation; 012
Pris: 515kr. Dior Extreme Perfection & Matte Finish Invisible Loose Powder; 001

NOTE: Glömde nämna att denna foundation oxiderar en aning, är det så att du är intresserad av den så be om ett test att ta hem och se hur nyansen blir på dig efter att du applicerat den i ansiktet.

skonhetsblogg-dior-forever-foundation-dior-glowing-gardens-invisible-powderskonhetsblogg-sminkblogg-makeup-blogg-diorskin-powder

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

arton − tolv =