skonhetsblogg-makeup-blogg-swatches-Diorskin-Nude-Air-Glowing-Gardens-Illuminating-Powder

Dior lanserade deras nya vår kollektion Glowing Gardens i slutet på januari-början på februari och ja, jag skrev förra året att jag aldrig mer skulle köpa något av det, men jag tar tillbaka allt. Helt sjukt vackra produkter och jag är inte besviken alls. Förra året testade jag deras ögonskuggspalett och lip/cheek glow (ni hittar recensionerna för ögonskuggspaletten här och för lip/cheek glow här) och var inte alls imponerad. Men i år är jag kär, jag har valt ut mina favoritprodukter och tänkte visa dem i 3 olika inlägg. Som tidigare så är kollektionen inspirerad från blomriket vilket genomsyrar samtliga produkter.

Det första jag tänkte dela med mig av är deras underbara highlights. De har tagit fram 2 olika färger, jag skulle säga att den ena passar lite ljusare hy och den andra medium till mörkare, men de går ju självklart att använda hur man vill. Jag har testat att applicera dessa både med borste samt med fingrarna för att sedan buffa ut den med en borste, båda appliceringssätten fungerar toppen. Om du applicerar med fingrarna så får du en intensivare finish. Produkten i sig är krämig och lätt att applicera, den blir inte fläckig och smular heller inte. De innehåller inget glitter utan ger ett svagt glödande skimmer.

Utseendemässigt så är det inte många paketeringar som slår dessa fina skinande silverdosor, de känns väldigt exklusiv och allt annat än plastiga. Det är en ordentlig tyngd i dosorna. Det följer även med ett sammetsetui som du kan lägga ner dosan och även en kabukiliknande borste för applicering.

 Diorskin Nude Air Glowing Gardens Illuminating Powder 01 – Glowing Pink: Kallt vit med svagt rosa underton.

 Diorskin Nude Air Glowing Gardens Illuminating Powder -02 Glowing Nude: Varm roséguld, har faktiskt inte sett denna typ av roségulds highlighter förut.

Pris: 600 kr/st. Jag har sett dessa på Åhlens och så finns de även på Kicks (däremot så finns det bara begränsat antal i butik och de är slutsålda på nätet)

skonhetsblogg-dior-glowing-gardensskonhetsblogg-sminkblogg-dior-glowing-gardens-glowing-nudeskonhetsblogg-makeup-blogg-dior-glowing-gardens-glowing-pink-highlighter

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

tio − fem =