E.l.f har varit duktiga på bronzer-fronten med att ta fram olika varianter; en varm och en kall, min högsta önskan hade ju kanske varit en skimrig och en matt av varje ton, men det är ju bara jag. Dessa är väldigt bra för den billiga peng man spenderar och tanken är att man ska dra runt borsten och få med alla 4 färger för ett fint resultat. Jag ser detta som en multianvändarprodukt. Är du försiktig när du tar bronzer och lämnar kanterna på alla 4 kan du ha dem båda som väldigt fina nude/guldig ögonskuggspaletter. Du har även tillgång till en gråare contour skugga och highligt i den kalla paletten.

Jag tycker att de båda är väldigt fina, jag kan tänka mig att jag kommer använda den varmare bronzern till sommaren då det är skimmer i den och jag helst vill ha en matt bronzer. De är båda välpigmenterade och lättblandade på huden.

Pris: 26kr/st

skonhetsblogg-elf-bronzer-warm

skonhetsblogg-eld-bronzer-cold

skonhetsblogg-bronzer-elf

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

3 × fem =