Har aldrig haft ett foundation stick tidigare så vilket billigt märke är inte värt att testa om inte E.L.F. Jag blev väldigt stressad när jag öppnade upp förpackningen och ser världens rosaste stift. Men frukta icke, det var inte så farligt som jag trodde, mest troligt stod jag i dåligt ljus. Jag antar nu i vintertider att jag är den ljusaste färgen och utan prover kommer man inte långt, så jag chansade. Men det visade sig fungera utmärkt. Det var mycket bättre än vad jag tänkte mig! Och ja, jag vet vad ni kommer tänka när ni ser bilderna nedan ‘är hon en sån som testar foundationen på undersidan av armen, vart är världen påväg?!’ Men nej, den är nu testad i ansiktet och den fungerar klockrent, jag tycker att färgen/nyansen visade sig tydligare på bild på min bleka underarm.

Ett foundation stick används med fördel genom att applicera den i pannan, på näsan, hakan och kinderna och sedan blanda ut den med en pensel. Jag hade föredragit en beauty blender och självklart går det, men just denna tyckte jag var lättare med en vanlig platt kabuki-pensel eller bara genom att använda fingrarna. Jag tycker att den var väldigt lätt att blanda ut då den är jättekrämig. Den är inte så värst täckande till en början men det går att bygga upp. Denna är återfuktande och jag tycker att den nästan kändes lite oljig så jag skulle säga att den fungerar bäst på en torrare hy.

Pris: 53kr

elf-skonhetsblogg-foundation-stick

skonhetsblogg-elf-foundation-stick

skonhetsblogg-e.l.f

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Silk Foundation Högtäckande Foundation: Esteé Lauder Double Wear, Ecru Foundation stick: E.L.F Moisturizing Foundation Stick, Ivory BB-cream: Smashbox Camera Ready BB-Water, […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

2 × ett =