Nu är jag ju sådär seg med att lägga upp adventsgrejjer igen men dessa två låg bland de sista dagarna. Rougepaletten har jag använt flitigt men correctingpudret har jag bara testat en gång.

ELF Studio Blush Palette

Färgen på denna är Light och finns även i en mörkare variant. Den innehåller ett skimrigt, två satin och en matt färg. Jag gillar pigmenteringen, den är grym! Lättapplicerade och blandar fint på huden. Jag gillar också variationen på färgerna på rougen och fördelen med paletter, anser jag, är att jag får med några nyanser jag själv inte hade valt annars, de kan ju vara awesome, vem vet! ELF Studio Blush Palette rekommenderas varmt!

Pris: 94kr på elfs egen hemsida, 105kr på Pinkroom i Norrköping.

ELF Studio Tone Correcting Powder

Det började ju inte bra för denna palett som av okänd anledning gått sönder. Jag har enbart testat den en gång och tycker kanske inte att den är något att investera i, men du avgör själv. Det är en puder som ska absorbera överflödiga oljor i ansiktet men även arbeta med att jämna ut hudtonen, ge lyster och matta ner glansiga partier. Tanken är att man ska blanda alla färger och sedan låta dem göra sitt jobb med att ta ut nyanserna i ansiktet (blått neutraliserar oranget, grönt neutraliserar rött, ni förstår säkert). Den gula färgen är till för att ge lyster, men som sagt, jag kände mig mest grön i hela ansiktet och kommer nog inte sträcka mig efter den här något mer..

Pris: 56kr på elfs egen hemsida och ca 100kr på Pinkroom.

 

skonhetsblogg-ELF-rouge-palette

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

sex − 3 =