Som min sambo så milt uttryckte det alldeles nyss ‘Josse är sjuk som en hund’. Och ja, jag är en av de många lyckliga som fått någon mega-super-amazing-höstförkylning. Jag ska inte klaga, det var länge sedan jag hade en vanlig förkylning, under min skoltid (förskola tom årskurs 9) så missade jag inte en enda skoldag, jag var aldrig sjuk. Från 1:a året till sista året på gymnasiet hade jag halsfluss minst 1 gång i månaden, fråga mig inte varför. Nu för tiden får jag bara konstiga sjukdomar som ryggskott och magkatarr, förutom den senaste helgen då såklart, en helt vanlig hederlig förkylning och jag har inte känt mig såhär sjuk ever. Jag jobbade hela helgen och kände mig som skit, verkligen. Rinnande ögon, äcklig hosta, ont i halsen så fort jag pratade och som att det inte vore nog käkade jag upp ett helt paket Strepsils vilket vid överdosering har laxerande effekt (did not know…), nu är det min lediga dag och jag tänkte att jag skulle passa på att spela in en video, but no. Så fort jag kom i närheten av mina ögon började de rinna. Jag försökte sätta på ögonskugga 3 gånger men gav upp eftersom den rann ner under ögat och jag såg mest ut som Lord Voldemort på fest; kisande röda ögon med påsar och blå ringar från helvetet med skimrande skugga runt hela jäkla ögat. Hur som helst, jag ska inte beklaga mig mer, det är inte därför jag skriver idag, jag tänkte dela med mig av lite smink såhär på kvällskvisten.

Jag mottog ett pressutskick från Ellos, de har tydligen börjat med eget smink. Jag älskar Ellos möbler men när ett företag kör både kläder, möbler och smink så blir jag skeptiskt dessvärre, däremot så är ju H&Ms skönhetssida helt okej, så vi kör open minded. Vi börjar med mascaran. Enligt Ellos så är det en vattenresistent volym-mascara som ska ge intensivt svarta fransar, den ska ge fylliga och fina fransar utan att klumpa.Har vårdande ingredienser, smular inte och är optimal för dig med linser. Mascaran är cruelty free, som resterande delen av deras sortiment och tillverkad i Tyskland.

Måste säga att jag är förvånad, jag som är den petigaste petiga när det kommer till mascaror (vi snackar dödsdom på mindre än 2 minuter..) gillar faktiskt den här! Den är precis vad jag letar efter i en mascara, vattenresistent (vilket betyder noll kladd under dagen) men inte vattenfast (vilket betyder lätt att tvätta bort på kvällen) och en vanlig fiberborste. Jag gillar verkligen inte gummiborstarna. Den kommer åt bra ända in till fransroten och ger både bra volym och längd. Jag har inte problemet med korta fransar längre, men de är inte direkt solfjädrar heller, så lite längd och volym behövs. Jag ger den tummen upp! Den smular heller inte under dagen, perfekt! Pris: 51kr (ord.pris 69kr)

skonhetstips-skonhetsblogg-ellos-makeup

skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg-ellos-makeup

Eyelinern sägs också vara vattenresistent och ska ge ett matt resultat. Också cruelty free och tillverkad i Tyskland. Jamen även denna produkt är förvånansvärt bra! Den tunna fiberspetsen ger riktigt fina och krispiga kanter, är du ute efter en bredare eyeliner så är det bara att vinkla ner spetsen en aning och ge lite mer tryck på borsten. Färgen blir matt och täckande och håller riktigt bra! Pris: 51kr (ord.pris 69kr)

skonhetsblogg-sminktips-skonhetstips-ellos-makeup

Läppglansen är, enligt Ellos, semi-transperenta och innehåller arganolja för att vårda läpparna. Finns i 12 olika nyanser och de nyanser jag fick hem heter (från vänster) Champagne Roses, Naked Kiss samt Nude Plum Pout. Jag är inte ett jättestort fan av dessa då de luktar förjäklligt, kemikalier all the way. Jag gillar färgerna Naked Kiss och Nude Plum Pout men kommer att ge Champagne Roses till min mamma, hon älskar de där rosa skimrande glansen. När det kommer till Naked Kiss så är det en väldigt neutral rosa, när den kommer på läpparna så är den i princip genomskinlig, pigmenteringen är inte jättehög på detta. Däremot så gillar jag den typen av färger då de är lätta att lägga över en penna eller ett läppstift bara för glosset:s skull. Jag gillar även Nude Plum Pout eftersom pigmenteringen är riktigt bra. Jag har själv ganska röda läppar, så det förstärks på ett riktigt fint sätt. Men som sagt, doften är avgörande för mig och jag gillade den inte alls. De sitter heller inte länge på läpparna, ge det en halvtimme så är det borta. Dessa är Cruelty Free och tillverkas i Tyskland. Pris: 49kr

BTE, don’t mind min brun-utan-sol, den är halvt om halvt bortskrubbad på bilden. haha

skonhetsblogg-sminktips-ellos-makeup

sminktips-skonhetsblogg-ellos-makeup

skonhetstips-sminkblogg-ellos-makeup

*Inlägget innehåller pressutskick samt affiliatelänkar, läs mer under PR-policy.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

13 − 3 =