Nu var det tävlingsdags igen och jag känner att det här är den PERFEKTA starten på det nya året, eller vad säger ni? TÄVLINGEN finnS LÄNGST NER i iNLÄGGET!! Eucerin Dermopurifier oil control är en uppdaterad serie och jag har faktiskt skrivit en recension om den ’gamla’ serien tidigare, du hittar det inlägget här. Förpackningsmässigt så gillar jag dessa bättre när det kommer till färgen, de ser väldigt fräscha och tilltalande ut och inte lika extrema som den tidigare lysande gröna flaskorna som de hade innan. Jag gillar också att rengörings gelén är i en pumpflaska, ett stort plus! Denna serie produkter är framtagen för aknebenägen hud och hjälper till att få bort och morverka orenheter utan att torka ut huden.

sminkblogg-skonhetsblogg-eucerin

Jag tänkte att jag går igenom produkterna var för sig här nedan.

Eucerin Dermopurifier oil control Cleansing Gel, 200 ML
Den nya fina pumpflaskan är som jag nämnde ett stort plus i min bok. Detta är en lättare rengöringsgelé som du kan använda både morgon och kväll. Denna rengöring är helt utan tvål (hallelujah!) och hjälper till att ta bort smink, talg och smuts. Jag upplever inte att den torkar ut min hud trots att jag är riktigt riktigt torr för tillfället.
Pris: 159kr

Eucerin Dermopurifier oil control Toner, 200 ML
Älskar den här tonern! Den jobbas in lätt i huden med en bommullsrondell och tar bort det sista som rengöringen inte fick med sig. En toner är det många som hoppar över men det tycker jag inte att man ska göra. För att huden ska kunna återställa sig efter tvätt så behöver man använda en toner, den hjälper även till att förbereda huden inför nästkommande krämer och serum.
Pris: 149kr

Eucerin Dermopurifier oil control Mattifying Fluid, 50 ML
Den här är optimal för dig som blir oljig under dagen! Detta är en kräm som kan användas både på morgonen och kvällen och håller dig matt i upptill 8 timmar. Amazing!
Pris: 179kr

Eucerin Dermopurifier oil control Adjunctive Soothing Cream, 50 ML
Det här är den ultimata krämen för dig som har akne och använder tex aknemedicin, då denna kräm har en lugnande effekt på irriterad hud. Denna går att använda både morgon och kväll.
Pris: 189kr

Eucerin Dermopurifier oil control Skin Renewal Treatment, 40 ML
Det här, tillsammans med rengöringen och tonern, är en av mina favoriter ur serien! Detta är ett serum som jobbar med syra, älskar aktiv hudvård alltså. Du använder denna på natten och den innehåller 10% Hydroxy Complex, vilket är AHA- BHA- och PHA-syror. Dessa hjälper huden att lösa upp tilltäppta porer och motverkar nya orenheter i huden. Sjukt jäkla effektiv!
Pris: 189kr

Jag såg att Apotea har ta 3 betala för 2 på hela detta utbud så kika in där!

TÄVLING !
Jag tävlar ut ett kitt med: 1 rengöring, 1 toner, 1 Adjunctive Soothing Cream och 1 Mattifying Fluid. Det kommer att bli 1 vinnare!
Tävlingen kommer att pågåINSTAGRAM och vinnarna kommer att läggas upp på Instagram och min blogg när tävlingen är slut.

TÄVLINGSREGLER:
1. Följ min instagram: josephinessmink.se
2. Tagga 2 vänner som skulle ÄLSKA dessa produkter!
3. Svara på frågan: Vilken produkt ur denna serie skulle du vilja testa?
(4. Bonuspoäng: Prenumerera på min Youtube-kanal: http://bit.ly/2bESIlb )

Tävlingen avslutas den 7/1 kl 00.00 (söndag) och vinnarna koras den 8/1 (måndag)! LYCKA TILL!

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

16 + sexton =