skonhetsblogg-better-then-sex-mascara-

Too Faced beskriver sin mascara såhär: Alla dina önskningar om frodiga, otroligt intensiva fransar kommer att uppfyllas. En applicering av vår kollagendrivna formel och en touch av vår speciellt utformade borste kommer att få dig be om mer. Ett lager och den gör dina ögonfransar tjocka, definierade och sträcks till otroliga längder. Två lager och de når oanade höjder av drama. Tre lager och du tror på magi. Hur bra låter den inte?

Volym: 3,5 av 5. Ger riktigt bra volym faktiskt!
Längd: 4 av 5. Går lätt att bygga upp längden. På bilden nedan har jag ett lager på mig. Provade sedan att lägga på två lager till och fransarna blev avsevärt mycket längre.
Separation: 4 av 5. Fin separation utan några som helst spindelben eller klumpar! Lagom tjocka och fylliga fransar.
Applicering: 3 av 5. Helt okej lättapplicerad trots borstens konstiga form det enda negativa är att borsten är väldigt stor. Det är även svårt att komma ända in i ögonvrån.
Hållbarhet: 4 av 5. Hållbarheten är riktigt bra och håller bra om du råkar fälla en tår eller går i lätt regn. Den försvinner dock lite grann på nederfransarna under dagen. De har dock precis lanserat denna i en vattenfast version som lär vara riktigt bra!
Cruelty Free: 5 av 5. Ja, denna mascara är vegansk.
Over all tycker jag denna mascara förtjänar 4,5 av 5. Den är så nära drömmarnas mascara som det går och det enda som sätter käppar i hjulet för mig är storleken på borsten, på gränsen till för stor.

Pris: 190kr

skonhetsblogg-too-faced-better-then-sex-mascaraskonhetsblogg-better-then-sex-mascara-too-facedskonhetsblogg-sminkblogg-better-the-sex-mascara

1 svara
  1. Alexandra says:

    Vart har du hittat den för 190kr? Har velat ha en väldigt länge och dina fransar blev ju så himla fin med den med så får mig att vilja ha den ännu mer! 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 + sex =