skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips

Fick hem detta underbara vårpaket från det svenska skönhetsmärket Färg Collection härom dagen, har tänkt göra någon färgstarkare vårsminkning men det får bli efter resan till Skåne i helgen. Det är verkligen min ambition att lägga upp mer sminkningar men jag hittar inte tiden till att sätta mig ner och göra dem för tillfället, det går lite snabbare med produktrecensioner. Dock tycker jag att det är lika kul att testa nya produkter som att sminka mig, men jag vet inte vad som är roligast att läsa.. Ni får hojta till om ni blir urless på recensioner helt enkelt 😉

Nu, över till Färg Collection vårnyheter! Det som fanns med i utskicket var först och främst en riktigt bra contour-palett i färgen Light, för dig som vill ha en mörkare palett finns även färgen Dark. Den ljusa paletten innehåller en magiskt kall skugga till oss med ljusare hy, att contour:a med. Även den ljusa skimrande highlighter-färgen överträffade alla förväntningar och blir så fin på ljusare hy. Paletten i säg är riktigt välpigmenterad och det krävs inte mycket för att få ett bra resultat. Jag la min makeup tidigt på morgonen och det satt riktigt fint när jag kom hem på kvällen, så den klarar mitt hårda 12 timmars test. Det jag gillade mest var att den höll concealern under ögonen på plats riktigt bra hela dagen. Kvalitets mässigt så är den lätt att blanda ut på huden vilket gör att du slipper fläckar. Älskar den här typen av paletter eftersom de är så mångsidiga. Samtliga skuggor går att använda som en neutral dagsmakeup till ögonen och för mig är den perfekt att fylla i bryna med. Med andra ord så är det en säker reskamrat.
Pris: 491kr

Rouget ni ser nedan är i färgen Nyponros och är som en riktigt pigmenteringsbomb (om inte det var ett riktigt ord så är det nu!) och alltså får ni inte vårkänslor av att kolla på det? Det får jag! Det är alltså en lite kallare klarare rosa nyans och den är riktigt fin på. Den fungerar också till de flesta hudtoner, allt ifrån blekare till mörkare hy.

Jag har kikat runt på deras andra rouge och förälskat mig i det som heter Ros och Aprikos, två magiska färger som ropar på mig ‘köp mig Josse, köp mig!’ och även färgen Granatäpple, tänk er den till sommaren på lite brunbränd hud? Det jag verkligen uppskattar är att de flesta färgerna finns som refills. Refills är alltså själva skuggan utan platsförpackningen och det är något jag har en riktig förkärlek till då det tar mindre plats i sminkskåpet, plus att de är några kronor billigare. Tummen upp för det!
Pris: 149kr

Sist men inte minst så har de tagit fram en produkt som kallas Mixing Base. Det är som en kräm (jag vet inte hur man bäst kan beskriva den..) som går att blanda ut med deras Skimmerskuggor för att antingen få till en cool läppfärg eller kanske ett krämrouge av en skugga du tycker om. Jag testade att använda denna för att få en mer metallisk effekt på en ögonskugga och då gjorde jag så att jag första blandade Base med pigmentet, ganska mycket skugga så att den blev intensiv och sen pudrade jag på lite av skuggan ovanpå för att ‘sätta’ krämen, hoppas ni hänger med. Det blev i alla fall sjukt bra, riktigt intensivt resultat. Ska visa er mer när jag gör min sminkning nästa vecka 🙂
Pris: 159kr

Fick även med en supergenerös rabattkod som ni kan använda er av och få 40% (ja, ni läser rätt!) på deras produkter. Ni hittar deras hemsida här och för att få rabatten så använder ni koden: GIMMIEMORE i kassan.

*Pressutskick

skonhetsblogg-smink-sminktips-fargskonhetsblogg-farg-sminktips

sminktips-skonhetsblogg-farg-sminktips

skonhetsblogg-farg-varnyheter

skonhetsblogg-farg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

20 + 19 =