farg-lipliner

Fick igår ett pressutskick från .FÄRG, i paketet låg 2 nya Kissproof Lip Liner! Blev riktigt glad över färgerna då det är precis i min färgskala, rött och starkare rosa, amazing! Färgerna heter Havana, som är en djupare neutral röd, samt Tokyo, vilket är en stark klar rosa. Pennorna är gelbaserade, om jag förstått det hela rätt, vilket märks då de glider på läpparna superlätt. Det var faktiskt det första jag tänkte, jag brukar tycka att de flesta läppennor är lite torrare så jag trycker lite extra när jag lägger på dem, men dessa var som smör, perfektion! De utlovar att de är vattenfasta, inte ska suddas ut samt ha en extremt lång hållbarhet. De torkar även matt.

Har förutom att testa dem på läpparna, målat två streck på handen och gått och dragit och gnuggat på dem under dagen. Testade även att skölja av dem med vatten, men de sitter som berget. Det finns 6 färger till och jag har spanat in färgerna Stockholm och New York, jättefina nude färger. Eller Vienna, en djupare lila bärfärg. Herregud! *torkar upp dreglet på skrivbordet* haha. Men, för att återgå till ämnet, så håller de vad de lovar. Jag satte på mig Tokyo vid kl 13, när posten kom igår, och nu 7 timmar senare sitter den precis lika bra. Den har inte flutit ut i några linjer och ser fortfarande fin och jämn ut (före och efterbild finns nedan). Jag gillar dem verkligen!

.Färg är förövrigt Cruelty Free och har ett par veganska produkter.

Har även en rabattkod med 30% rabatt på deras hemsida (EJ affiliate), tror den fungerar på fler produkter också, som ni kan använda er av: KISSPROOF

Pris: 149kr/st, finns på Eleven.se eller färgcollection.com

*Pressutskick, inlägget innehåller affiliatelänkar

skonhetsblogg-makeup-artist-brollopssminkning

skonhetsblogg-fargcollection

sminkblogg-sminktips-farg-kissproof-lipliner

sminkblogg-farg

sminkblogg-farg-lipliner-kissproof

 

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

2 + 16 =