Nu har vi äntligen fått alla bilder från vårat bröllop och jag har även hunnit redigera klart vår bröllopsvlogg som jag utlovat! Jag hade nästan räknat med att mina föräldrar skulle filma under festen men det glömdes helt bort när min egen kamera dog, men bilder finns det ju i alla fall 🙂

Hoppas ni gillar den, vi hade det sjukt stressigt fram till bröllopsdagen men det blev bra tillslut. Har ni några frågor eller funderingar kring bröllop så är det bara att hojta till om ni vill att jag ska berätta mer. Det jag framförallt kände mig överväldigad av var alla småsaker som vi ville ha med men inte hade så stor koll på, typ bröllopshäfte, hur man ska tänka vid bordsplacering, vad toastmasterns uppgifter är etc.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

nitton + 15 =