Jag älskar Glamglow! Har använt denna ansiktsmask ett bra tag nu och känner att det är dags att dela med sig. DreamDuo Overnight Transforming Treatment är en väldigt ny produkt i Glamglows sortiment och den har jag använt i cirkus 2-3 veckor. Det är en nattmask som lämnar huden med en sådan himla fin lyster och textur när man vaknar upp på morgonen.

skonhetsblogg-skonhetsbloggare-sminktips-glamglow-dreamduo

Vilken hy passar den för?

DreamDuo Overnight Transforming Treatment passar för alla hudtyper, torr, normal, oljig eller kombinerad, som behöver en fuktboost och vill ha upp lystern i huden. Den har dock en mildare anti-age effekt på huden, inget starkt dock.

Vad är det för produkt och vad gör den?

DreamDuo Overnight Transforming Treatment är en tvådelad nattmask med ett serum som för ner fukt, antioxidanter och vitaminer längre ner i huden för en återfuktad och plumpande känsla. Första steget är alltså det pärlfärgade serumet. Det appliceras på huden och smälter in jäkligt snabbt! Just serumet kallar de för Dreamserum och det tillför massor av antioxidanter och vitaminer och innehåller både grönt kaffe och grönt te. Själva krämen ger mycket lyster direkt. Dreamseal, vilket är den gråa krämen, ger huden näring och appliceras efter serumet. Krämen ger huden en direkt plumpande känsla och även den massvis med glow med ingredienser som hyalyronsyra och  Mozuku Green Algae. Doften är insane, jag får flashbacks av doften, men har ingen aning om vad den påminner om. Kanske typ smultronvin utan alkohol eller nått haha.

Hur använder du det?

Applicera först Dreamserumet (den pärl-färgade krämen) och vänta i ca 30 sekunder tills det gått in i huden. Sedan masserar du in Dreamseal (den grå krämen).

Pris: 465kr/20ml

glamglow-skonhetsblogg-dreamduo

skonhetsblogg-sminktips-glamglow

Den mask jag nämnde tidigare och älskar är deras Gravitymud Firming Treatment. Denna har jag som sagt kört ett tag och det märks en liten skillnad direkt men när den används regelbundet så blir skillnaden rejäl.

skonhetstips-sminkblogg-glamglow-ansiktsmask

Vilken hy passar den för?

Passar alla hudtyper men är speciellt framtagen för personer med stora porer och behov av extra upptightande masker.

Vad är det för produkt och vad gör den?

Denna peel-off mask jobbar mycket med att minimera porerna men även att tight:a upp huden. Denna mask innehåller bla. TEAOXI™ Marshmallow + Lakritslöv. Det som är så sjukt coolt är att den är lite vitsilvrig när den läggs på ansiktet och under tiden den torkar så blir den helt chrome-färgad, typ som förpackningen på Dreamduo. Doften på denna mask är himelsk, jättesvår att förklara, men lite sötare och fräschare än vanliga masker.

Hur använder du det?

För att applicera masken så används medföljande borste som ska tvättas upp och återanvändas.  Den ska appliceras på rent ansikte och sitta på i 20-30 minuter. Efter att masken är bort-peelad så ska man helst undvika att använda vatten och istället låta resterna av masken gå in i huden.

Pris: 565kr/50ml

skonhetsbloggare-glamglow-sminktips

skonhetsblogg-sminkblogg-glamglow-ansiktsmask

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

ett × 4 =