lyko sminkblogg skonhetsblogg ofra

Jag tänkte att jag skulle ge er 3 snabba minirecensioner av 3 nya produkter hos LYKO, det blev lite ovetandes ett litet glitter-tema rakt igenom känner jag. Jag älskar förvisso allt som glittrar, skimrar eller är totalt blinding i sminkväg så det känns ganska passande ändå.

1. Ciáte och Jessica Rabbit Kollektion

Hur fantastiskt är inte det här läppstiftet?! Det är så fint att man vill gråta! Ciate har slagit sig samman med Disney och har tagit fram en Jessica Rabbit Kollektion innehållande 3 magiska produkter. Det glittriga röda stiftet är inspirerat av Jessica Rabbits glittriga klänning. Det är en universell röd färg som ska passa alla hudtoner. Läppstiftet är veganskt, parabenfritt och cruelty free. Personligen så ääälskar jag hur den känns på läppen, återfuktande med massor av pigmen samtidigt som den innehåller ett metalliskt glitter. Det sitter som en smäck hela dagen och är så otorligt vackert att kolla på.

Önskar att jag köpt på mig de resterande två produkterna i kollektionen, en ögonskuggspalett och en fantastisk highlighter!

Pris: Ciate x Jessica Rabbit Glitter Lipstick -295kr
Pris: Ciate x Jessica Rabbit Eyeshadow Palette – 595kr
Pris: Ciate x Jessica Rabbit Highligher – 395kr

skonhetsblogg ciate lyko

ciate sminkblogg jessica rabbit

2. OFRA Glow Up Palette

Lägg av vilken jäkla palett! OFRA är verkligen helt sjukt blinding när det kommer till deras highlighters och jag kan säga att deras formula ligger toppen av mina favorit-highlighters-of-all-time. I denna fantastiska palett får du en riktigt bra variation av färger som går att blanda upp och ner efter behov och hudton. Jag älskar att ha flertalet highlighters i samma dosa vilket gör att jag kan ha den hela året. Här har vi VERKLIGEN en formula som är så jäkla bra och hållbar så att ni knappt testat något liknande. Är du ute efter en metallisk-blinding-as-hell-highlighter, look no further, här har ni den! Jag har pratat mycket om just Rodeo Drive på min kanal tidigare och vill ni se den användas in action så kan ni gå dit och kika.

Jag älskar allt med den här paletten, allt ifrån själva utsidan och utseendet till innehållet och färgvalet. Jag säger då det, VÄRD VARENDA KRONA.

Färger:
Beverly Hills – 5 delar: gyllene brons, kall rosa, pärlvit, neutral skimmer och rosa-persika)
Rodeo Drive – universellt smickrande solkysst, mjukt guld)
Blissful – guldbrons med rosa undertoner
Star Island – varm elfenben

Pris: OFRA Glow Up Palette – 449kr

ofra

ofra sminkblogg skonhetsblogg

ofra swatches sminkblogg

swatches ofra highlighter

3. NYX Glitter Goals Cream Quad

Nej men är dessa glitterskuggor på riktigt? Man kan näääästan tro att det är en magisk dröm, men nej, dessa går att köpa och blir SÅ FANTASTISKA på att man inte vet vart man ska ta vägen. Jag har använt dessa i en tutorial som kommer att komma upp på kanalen under nästa vecka. ÄLSKAR dem! Ser ni hur fantastiskt fina färgerna är? De blåa, alltså WOW.

Det här är alltså ögonskuggor som består av pressat glitter med en krämbas. Du behöver inte appliceras dessa med varken primer eller glitterlim, vilket är så sjukt behändigt, de sätter sig på locket ändå. Och ja, för dig som är lite inne i sminksvängen så vet vi båda att dessa är dupes på PIXIs quads, men vad gör det när de håller ett billigare pris men samma kvalité? Absolut ingenting. Sammanlagt finns 3 olika färgkombinationer i dessa paletter och de jag köpt heter Glacier (blå) och Love On Top (lila). Den tredje paletten heter Galactica och går mer åt det varma rostiga hållet färgmässigt.

Pris: Quad Glacier – 179kr
Pris: Quad Love On Top – 179kr
Pris: Quad Galactica -179kr

nyx skonhetsblogg nyx pressed glitter sminkblogg

 

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

4 × ett =