Jag köpte ny mobil i januari i år och världen med en iPhone är magisk måste jag ovilligt erkänna. Jag har alltid avskytt iPhone, sedan jag hade 4:an för drygt 6 år sedan. Den var katastrof. Jag kommer ihåg att jag i Norrland inte ens kunde ringa med den under vintern; den avled vid kyla över 5 minus; träligt de dagarna vi hade över minus 30 liksom. Hur som helst så skulle jag inte kunna tänka mig livet med någon annan telefon nu, jag älskar min iPhone XR!

En av de roligaste sakerna är att jag ÄNTLIGEN kan ha lite roliga skal! Det låter som en banal grej, men alltså, det är så stor skillnad med ett fint skal, det spice:ar upp vardagen lite grann kan jag tycka. Jag fick chansen att designa eget skal via GoCustomized och självklart så nappade jag direkt, det var många år sedan jag kunde ha ett fint skal till min telefon, let me tell you! hahah Det var dock hur svårt som helst att välja motiv, jag höll på i flera dagar att leta. Vill ha det simpelt och gärna lite säsongsbetonat så denna gång blev det skalet med blommor som ni ser nedan. Jag blev glatt överraskad när jag såg att de även har samma tjänst till iPad och har tänkt att beställa till ett skal till min nya iPad också med samma motiv.

Nedan ser ni mina nuvarande favoritprodukter från sommaren!

gocustomized skonhetsblogg designa eget skal sminkblogg

För dig som inte vet vad GoCustomized är så är det ett amerikanskt företag som nu också finns i Sverige. Har en bekant som bott i USA och beställt via dem när hon bodde där, hennes skal var superfint med initial ingravering och kort på henne och hennes barn. Det är som det låter, du kan själv designa ditt eget skal till massvis av olika telefonmodeller. Du kan bla. göra eget iPhone X skal men också skal till Samsung, Huawei, Sony, LG mfl. Det är så simpelt att man blir tårögd, sådär snabbt och lätt som vi alla gillar. Man väljer sin telefonmodell, laddar upp bilden man vill ha (eller flera, det går också) och sen är det typ klart. Hur smidigt?! Det går såklart att välja lite olika design; om man vill ha flera bilder, sina initialer på skalet och så vidare.

Jag är otroligt nöjd och ville mest dela med mig av mitt fina skal. Jag tänker att jag slänger upp lite bilder när mitt iPad skal kommer också. Som jag btw inte fick i PR utan köpte efter att jag fått hem det första skalet! Vill du också designa eget skal så hittar du deras hemsida här och den amerikanska sidan hittar du här, den har lite fler modeller om det skulle vara så att du inte hittar den du söker på svenska sidan:)

gocustomized designa eget skal skonhetsblogg sminkblogg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

två × två =