Men long time, no see! La upp en Get Ready With Me (GRWM ) häromdagen och jag tänkte att det kan vara läge att lägga upp den här också. Den förklarar lite varför jag inte varit så aktiv på sociala media på länge. Jag har dessvärre en konstig tarmsjukdom som heter Ulcerös Kolit och den jäveln ger mig ett helvete vissa perioder. För dig som inte vet vad det är så är det en autoimmun sjukdom där mina egna vita blodkroppar attackerar vävnaden i tarmen och förstör den. Det skapar inflammationer, förjäkliga magsmärtor som inte är utav denna värld. Jag får blodig RS (vilket står för rännskita haha) och kan typ inte ta mig någonstans. MEN den här sjukdomen går i skov, alltså att jag mår tipp topp 10 månader på året och förjävligt 2 månader. Jag har fått sluta äta socker, kött, gluten, mjölk mm. och har äntligen fått byta medicin och peppar, peppar så mår jag riktigt skapligt. För mig så är stress extremt dåligt och jag får problem när jag stressar mycket helt enkelt.

Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer under min PR-policy

skonhetsblogg-sminkblogg-grwm-idun-colourpop-models-own

Jag har även fått väldigt mycket frågor kring extensions så det tar jag också upp i denna GRWM tillsammans med lite snack om den skolan jag gick på för att utbilda mig till Makeup Artist. Jag visar även MYCKET av produkterna jag fick under Daisy Beauty Expo in action så är du nyfiken så är det bara att spana in klippet. Läs hela inlägget om Daisy Beaut Expo här.

Har även funnit en passion (hahaha) för Bullet journal:ing under min sjukskrivning och jag går igenom det lite grann också! Det har gjort att jag blivit en jäkel på att planera nu faktiskt och har även fått in både blogg och Youtube i min kalender utan stress!

Så ja, en GRWM är ett bra sätt att ta upp lite allmänt snack i samtidigt som man får prata smink och såklart sminka sig! 😀

▷PRODUKTER ANVÄNDA:
Ögon:
Tart Shape Tape Concealer – Light Neautral
Colourpop x Kathleen Lights – Dream St.
Ardell Baby Demi Wispies
Depend Eyeliner Pro Sharp
Sensai 38ºC Volumising Mascara
Isadora Perfect Kajal – Black Brown
Sensai 38ºC Mascara (underfransarna)

Läppar:
Loreal Colour Riche Shine#MLBB (beige)
Loreal Colour Riche Shine – Only In Paris (rosa)
Colourpop Ultra Glossy Lip – Aquarius

Bas:
Palina Magic Face Primer
Max Factor Ageless Elixir Foundation – 45 Warm Almond
Max Factor Ageless Elixir Foundation – 80 Bronze
Too Faced Born This Way Etheral Setting Powder
Chanel Natural Finish Loose Powder – 30 Naturel Translucent
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palett – Cigar
Models Own Sculpt and Glow
Maybelline Master Chrome – 050 Rose Gold (finns i HMs butiker)
Snowcrystal BLUSHER & BRONZER DUO – W1

Bryn:
Depend Eyebrow Pencil Slim and thin – Soft Brown
Depend Eyebrow Pencil Triangelar – Soft Brown
Idun Perfect Eyebrow Gel – Medium (har ej lanserats än)
Depend Eyebrow Duo Styler Wax & Concealer Pencil

PENSLAR ANVÄNDA:
Kicks Concealer Buffing Brush
NYX Blending Pro Brush
Kicks Smokey Eyebrush
NYX Contour Pro Brush
MAC 242 Shade Brush
Isadora Make-up Brush Eyeshadow 18
KICKS Precision Eye Shadow Brush
RT 301 Foundationbrush
RT 300 Powder Brush
Linda Hallberg 306
Smashbox Blush Brush

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

fyra × fyra =