Under Kicks julkalender så passade jag på att fynda en ny doft: Gucci Flora Gorgeous Gardenia! Det har varit väldigt mycket bra priser den senaste tiden med Black Friday och julkalendrar så jag har helt enkelt uppdaterat doftgarderoben en aning, mer nya spännande dofter kommer! Det är dock lite svårt att skriva om dofter, det är verkligen så individuellt och alla passar inte i samma dofter. Tänkte dock att jag kan berätta för er vilka dofter jag vanligtvis passar i så kanske ni känner igen er egen doftprofil eller åtminstone vet att denna doft inte passar er 🙂

Jag passar inte alls i för starka dofter, för mycket mysk så luktar jag verkligen aceton eller kattpiss. Jag och tunga dofter som La Vie Belle är verkligen inte kompisar alls, jag kan inte ha Dior Poison Girl, Juicy Couture, Chanel Mademoiselle eller Armanis Si. Jag behöver lätta dofter som YSL Mon Paris, Dior Miss Dior Blooming Boquet eller Ralph Lauren Pink Pony. Escadas sommar dofter brukar alltid vara ett säkert kort. Doften kan vara aningen blommig, men gärna lite sötare och inte för kryddig och tung utan fräsch och feminin. Själv brukar jag referera till att jag luktar tonåring, men vad ska man göra! haha

skonhetsblogg-sminkblogg-gucci-flora

Just denna Gucci-doft älskar jag! Den luktar sött och fräscht av päron och farinsocker men man känner även de härligt lätta blommiga noterna i den. Det är den perfekta vardagsdoften för mig och jag tycker att det är en glad doft. Vissa dofter tycker jag luktar mer sensuellt, typ La vie belle, medan andra är glada och sprudlande, vissa är sportiga och mer citrusdoftande och andra bara förstärker din naturliga doft med en hint av fräschet exempelvis CLEANs doft Skin. Jag är verkligen riktigt nöjd över denna doft helt enkelt!

Gucci Flora Gorgeous Gardenia – doftnoter:

Topnoter: röda bär, päron
Hjärtnoter: vit gardenia, frangipaniblomma
Basnoter: patchouli, ackord av farinsocker

Pris: Denna flaska är på 50ml och kostar 695kr, den finns även i 30ml för 545kr. Du hittar doften på kicks.

sminkblogg-skonhetsblogg-gucci-flora

gucci-flora-skonhetsblogg-sminkblogg

gucci-flora-sminkblogg-skonhetsblogg

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

18 − 8 =