Inlägget innehåller affiliate länkar, läs mer under min PR-policy

Det här med att köpa smink kan ju vara det roligaste som finns! Det är alltid något som passar (till skillnad från kläder), man behöver aldrig vara orolig att det inte ska få plats hemma (till skillnad från möbler) och det fyller livet med färg! haha Jag älskar billiga produkter men är en sucker för dyrare skönhetsprodukter och det är just de lite dyrare grejerna jag har tänkt att dela med mig utav idag. Jag har spelat in ett Budget-Haul (som ni sett tidigare) men nu är det dags för ett High End-Haul. High End kan jag knappt översätta till svenska förutom ‘Lyx’, men jag tycker inte att det är lyx, lyx är ett lite halvt negativt ord för mig av någon anledning, så länge det inte är parat med ordet ‘vardags’. Vardagslyx är det bästa, men lyx är inget man behöver lägga sin energi på om man inte tillhör den 1% av världens befolkning som har råd med det haha. Men det är lite dyrare produkter i alla fall, och jag gillar i princip allt jag köpt. Du kommer att höra mer om vad jag tycker i videon, jag kommer dock att uppdatera er längre fram gällande hur de faktiskt är när jag använt dem ett tag 😀

Glöm inte att gå in och följa min Youtube-kanal, det skulle göra mig superglad <3

▷PRODUKTER NÄMNDA:
BECCA – Soft Light Bluring Powder Golden Hour
Kat Von D Liquid Lipstick – Ludwig
Too Faced Hangover Primer
Marc Jacobs Settingspray
Benefit Hool Brush
BECCA Aqua Luminous Perfection Foundation – Beige
Marc Jacobs Gel Liner – Fine Wine & W Length
Anastasia Singel Eyeshadow – Pink Champagne
YSL Opium Floral Shock
Urban Decay – De Slick Settingspray
Urban Decay Weightless Ultra Definition Foundation – 3,5
Urban Decay Liquid Moondust Eyeshadow – Solstice & Chem Trail
Beautyblender – Marble
MAC Fix+
MAC Mineral Skinfinish – Oh, Darling!
MAC Liptensity Lipstick – Habanero
MAC Pro Longwear Lipencil – High Energy
MAC Amplified Lipstick – Fast Play

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

sexton − tre =