Jag som lovade en makeup-tutorial igår får skämmas väldigt mycket nu, den är färdig redigerad men eftersom jag vill att den ska vara perfekt så är jag tveksam på att lägga upp den då jag VERKLIGEN inte har något bra ljus här på kvällen, som sagt jag måste köpa ett ljuskit. Jag avskyr när jag får ett gult ljus och hela ansiktet blir helt orangegult.. Så nja, jag kanske får filma om den. MEN det är ett tag kvar tills jul så det är ju ingen superpanik.

Ni får hålla till godo med dessa ögonskuggor jag hittade på HM Beauty, kände för att köpa färger jag normalt inte skulle köpa men eftersom dessa är bra och billiga så slog jag till!

Färgerna nedan heter: Ginger Snap, Turmeric, Kobai Azalea, , Mediterranea Pris: 59,50kr/st

sminkblogg

makeupblogg

sminktips

skonhetsblogg

 

4 Kommentarer
  • josephine says:

   Jamen visst var de fina? Går att använda till en vanlig brun vardagslook och bara borsta i lite grann så att man hintar lite färg, det var min plan iaf ^^

   Svara
 1. Melina says:

  Kat Von D har redan kommit till Sephora Sverige ☺️. Eller ja, den här paletten plus borsten, resten kommer februari 2016 ☺️.

  Svara
  • josephine says:

   Jag hörde ju det! Jag trodde det var månader bort så nu blev jag jätteglad 😀 Men då så, jag bor ju en bit från närmaste Sephora så då behöver jag inte panika ihop eftersom de bara släppt den här;) Tack för updaten!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

två + tolv =