sminktips

Jag är ingen rea-shoppare, jag hatar numera jul- och sommarrea. Det är inte för att det inte finns massa roliga saker, det gör det absolut, det jag hatar är köer. Och folk som knuffas och är oförskämda. Jag har inga problem att jobba när det är rea utan det är bara kul, att se folk hitta saker de kollat på länge superbilligt! Men som sagt, jag är inget fan av rea. MEN jag kan gå på rean efter att den har varit igång några dagar, när hysterin har lagt sig och ingen orkar längre, DÅ passar jag på. Och senast jag var på HM så hittade jag två riktigt fina och färgglada eyeliners för 30 riksdaler/styck. De sitter som berget, väldigt mycket bättre än NYX om jag ska göra en jämförelse. NYX har riktigt fina och bra färger, de flesta sitter bra men vissa av dem börjar smula har jag hört och läst mig till. Har inte fått någon smulare själv, men eftersom väääldigt många påstår det så drar jag slutsatsen att det stämmer. Dessa sitter som sagt superbra! Jag satte handen under vatten och gnuggade, men de satt kvar. Tog bilderna i går kväll i morse lyckades jag få av dem med lite olja.

De är sjukt härligt somriga och påminner mig om vattnet i Grekland och jag blev väldigt sugen på melon när jag swatchade dem (haha), det hör liksom sommaren och semestern till. Min hund Sigge var överlycklig när jag tog fram melonen till bilderna, han är helt tokig i vattenmelon (som ni ser längre ner), jag var bara tvungen att ta en bild! Han är så jäkla gullig, han gnager bort köttet från skalet med framtänderna, to die for. Färgerna på Aqua Liquid Eyeliner heter i alla fall Beach Life och Apple Mint och finns dessvärre inte med på HMs rea på deras hemsida av vad jag kan se, men möjligtvis i butik.

skonhetsblogg-sminkblogg-makeup-blogg-hm-beauty-eyeliner

skonhetsblogg-hm-beauty-eyeliner-apple-mint-beach-life

skonhetsblogg-makeup-blogg-hm-beauty

skonhetsblogg-makeup-blogg-makeup-artist-rewiev

skonhetsblogg-sigge

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

6 − sex =