sminkblogg-makeupartist-norrkoping

Två fina nude-färgade nagellack från H&M Beauty. Alltså är jag ensam om att alltid komma hem med så tråkiga nagellacksfärger? När jag tittade ner på mina beigefärgade naglar på morgonen kände jag att enough is enough. Idag är dagen då jag ska leva farligt och köpa en riktigt jäkla pangfärg till nagellack, den typen av färg som syns när jag är 100 meter bort men ändå bländar folk i ögonen, den typen av färg som kan nödlanda ett flygplan med enbart naglarna på vänstra handen. När jag kommer till kassan, vad ser jag i min hand om inte två nagellack i de tråkigaste jäkla nudefärgerna jag kunde hitta. Måste säga att jag är besviken på mig själv, men ja, bättre lycka nästa gång då…

Färgerna heter Go-To Greige samt Champirrado och är som sagt från H&M Beauty till det ringa priset 49,90kr/st.

skonhetsblogg-H&M-nagellack

skonhetsblogg-makeup-blogg-h&m-nagellack

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

nio + 6 =